Jan Podroužek
5. srpna 2021 • 05:00

Co ukázala Slavia: Kolářovo memento, zhroucení z vlastňáku a útok po vápno

Vstoupit do diskuse
6
  • Slávistický záložník Nico Stanciu po inkasovaé brance v duelu s FerencvárosemSlávistický záložník Nico Stanciu po inkasovaé brance v duelu s FerencvárosemFOTO: Dominik Bakes / Sport

    Jeden z nejslabších výkonů Slavie za dlouhou dobu. Nejdřív to na něj nevypadalo, „sešívaní“ vstoupili do utkání s Ferenvárosem aktivně, ale nešťastná branka na 0:1 s nimi silně otřásla. Mužstvo ale ani nehromadilo šance z nadějných křídelních pozic, do kterých se často dostávalo.

  • Upozornění pro Ondřeje Koláře

    Zašlápne balon, dá přesnou rozehrávku na kratší i delší vzdálenost… Přednosti Ondřeje Koláře jsou cenné a zvedají mu hodnotu, musí si je držet. Zároveň se mu ovšem musí vrátit spolehlivost, kterou pak přenese i na spoluhráče. V Teplicích hazardoval z rozmaru, teď ho dohnala malá tragédie.

    PRVNÍ DOJEM: Zápas blbec, nejhorší výkon pod Trpišovským? Gól spíš jde za Kolářem
    Video se připravuje ...

  • Otřesený tým zralý na třetí gól

    První chvíle: nešťastný vlastní gól. Druhá: šokovaný tým. Pohled na Slavii ve druhém poločase byl nepříjemně překvapivý, takhle rozhozená snad ještě nebyla. Po zpětné přihrávce Tomáše Holeše to mohlo vyvrcholit třetím inkasovaným gólem.

    Chyba Ondřeje Koláře, která vedla ke gólu Ferencvárose Chyba Ondřeje Koláře, která vedla ke gólu FerencvároseFoto Repro O2 TV

  • Centr… Pro obránce, nebo gólmana.

    Věc, která Slavii v Budepešti trápila a nemohla si s ní pomoct k vzepětí, byla ofenzivní snaha většinou končící před vápnem soupeře, nebo těsně za jeho ohraničením. Nadějných křídelních pozic měl tým dost, třeba v případě Lukáše Masopusta, ale vůbec nic z toho. Slabý tlak do brány soupeře.

    SESTŘIH: Ferencváros - Slavia 2:0. Chyba Koláře i faul Kačaraby ve vápně
    Video se připravuje ...

  • Hledání formy a tempa

    Jistě se s tím ještě bude mužstvo Jindřicha Trpišovského prát – „doběhat“ kondici a vyladit formu opor, které se později připojovali při návratech z reprezentace. Bez výrazu je Peter Olayinka, stále odpočívá Jan Bořil, zranění Petra Ševčíka a nedokončená rekonvalescence Michaela Krmenčíka.

    Smutný zraněný Petr Ševčík během zápasu v Maďarsku Smutný zraněný Petr Ševčík během zápasu v MaďarskuFoto Dominik Bakes / Sport

  • Kde je Abdallah Sima

    Je zvláštní, že se mezi pět střídajících hráčů v Budapešti nevešel ten, který má z celého kádru stát prý pomalu nejvíc milionů eur, třeba nějakých patnáct, dvacet… I tohle potřebuje Slavia vyřešit. Jestli Abdallaha Simu prodává, nebo ne, nebo nejdřív jestli vůbec má týmu jak pomoct.

    iSport podcast: Co se děje se Simou a musí Slavia prodávat? Co Stanciu a Kolář?
    Video se připravuje ...

  • Zklamaný obránce Taras Kačaraba (vlevo) s Ondřejem Kolářem po brance do vlastní sítě v duelu s Ferencvárosem
    Zklamaný obránce Taras Kačaraba (vlevo) s Ondřejem Kolářem po brance do vlastní sítě v duelu s Ferencvárosem

Vstoupit do diskuse
6

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud