19. června 2016 • 19:25

Slovenská legenda před Anglií: Umí snad Rooney víc než Hamšík? Neumí

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenští fotbalisté před pondělním duelem na EURO s Anglií mobilizují všechny možné síly. Stačí jim totiž remíza a postup ze skupiny mají jistý. Národní tým burcuje i bývalý hvězdný fotbalista Ľubomír Moravčík. „Umí snad Rooney něco víc než Hamšík? Neumí! Bek Walker je normální fotbalista jako Pekarík,“ řekl pro deník SME.



Do EURO ve Francii Slovensko sice nevstoupilo dobře, když hned na úvod prohrálo s Walesem 1:2, ale následnou výhrou nad Ruskem se svěřenci Jána Kozáka dostali znovu do hry o postup do osmifinále. Aby k tomu došlo, musí v pondělí proti anglickým hvězdám uhrát alespoň bod.

„Tento tým je toho schopný,“ myslí si Moravčík. „Umí snad Wayne Rooney (kapitán Anglie, pozn. redakce) něco víc než Marek Hamšík ? Neumí. Krajní bek Walker je normální fotbalista jako Pekarík,“ řekla pro deník SME bývalá hvězda Celtiku Glasgow.

Marek Hamšík gólem a skvělou přihrávkou zařídil Slovákům důležitou výhru nad Rusy
Marek Hamšík gólem a skvělou přihrávkou zařídil Slovákům důležitou výhru nad Rusy

Zároveň však padesátiletý Moravčík  Škrtela a spol. varuje před slabým výkonem, který hráči podali proti Walesu (1:2). „Co hráči předvedli, bylo hrozné. To byla spousta průměrných a dokonce pár i podprůměrných výkonů,“ zkritizoval bývalý reprezentant slovenské hráče.

„Proti Rusům to byla jiní písnička. Aktivita hráčů musí být větší, nesmí si dovolit šetřit krokem. Musí z nich být cítit, že jsou hladoví po úspěchu. Pokud toto zopakujeme, můžeme uspět,“dodal uznávaný slovenský internacionál.

Vše o EURO 2016 ve Francii najdete ZDE >>>

Moravčíka milují dodnes: AS Saint-Étienne, klub s největším fanshopem ve Francii
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud