22. května 2018 • 16:28

Hamšík pryč z Neapole? Je to 60:40 pro Čínu, odhaduje jeho otec

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší slovenský fotbalista posledních let Marek Hamšík by mohl odejít do Číny. Podle otce Richarda o třicetiletého záložníka italské Neapole usilují hned tři kluby z čínské ligy, které mu nabízejí roční plat minimálně deset milionů eur (257 milionů korun).



Hamšík má v Neapoli smlouvu ještě na další dva roky. Podle otce už ale hvězdný záložník požádal o odchod majitele italského klubu, který v této sezoně Serie A obsadil v tabulce druhé místo za mistrovským Juventusem Turín.

"Jejich zájem je vážný, ale jednání nejsou jednoduchá. Lanaří ho už tři roky, jenže Marek nabídky odmítal a soustředil se na zisk titulu s Neapolí, což se však opět nepodařilo," citoval Hamšíkova otce slovenský server pravda.sk.

"Problém je teď hlavně v tom, že v Číně nastane hlavní přestupové období až v zimě. V Asii naplno běží sezona a v čínských týmech mají limity na počty cizinců. Další věcí je, že Marek má v Neapoli smlouvu. Takže vše je v rukou manažerů a jeho zaměstnavatele. Momentálně to vidím na 60:40 ve prospěch jeho odchodu do Číny," dodal hráčův otec.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud