23. května 2018 • 20:18

Nový trenér pro Neapol. Suverénní Juventus s ní bude prohánět Ancelotti

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novým trenérem fotbalistů Neapole se stal Carlo Ancelotti, bývalý kouč AC Milán, Chelsea, Realu Madrid, Paris St. Germain nebo Bayernu Mnichov. V roli nástupce Maurizia Sarriho má slavný a úspěšný trenér pomoci ukončit kralování Juventusu v Serii A. Smlouvu dostal na tři sezony.



Osmapadesátiletý Ancelotti si prožije velký návrat, protože v italské lize naposledy působil v roce 2009. Tehdy po osmi letech opustil AC Milán, se kterým získal jeden titul a dvakrát vyhrál Ligu mistrů, a zamířil do Chelsea. Ligu poté vyhrál i s londýnským klubem a další triumfy přidal s Paris St. Germain a Bayernem, zatímco s Realem triumfoval v Lize mistrů.

U týmu Ancelotti nahradí Sarriho, o kterého se podle spekulací zajímají Chelsea a Zenit Petrohrad. Devětapadesátiletý italský kouč vedl Neapol tři roky, a i když pod ním mužstvo podávalo skvělé výkony, nestačilo to na žádnou trofej. Klub dvakrát obsadil druhé místo o čtyři body za Juventusem a jednou byl třetí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud