8. února 2011 • 11:15

VIDEO: Ronaldova další finta. Zádíčka!

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Netoč se k balonu zády, nabádají trenéři fotbalisty po celém světě. Platí to však jen pro normální smrtelníky. Cristiano Ronaldo tuto poučku zdařile popírá a když do hry zapojí svá záda, je to nejen efektní, ale i efektivní. Naposledy se tak blýskl v neděli proti San Sebastianu.



Na hvězdu Realu Madrid směřoval dlouhý nákop. Cristiano Ronaldo se na poslední chvíli otočil k míči zády, čímž dokonale zmátl přibíhajícího obránce San Sebastianu.

Balon se od Portugalcových zad odrazil do volného prostoru a Ronaldo už si to pomalu šněroval na bránu. Škoda jen, že nádhernou akci zhatilo jeho postavení mimo hru.

Komentátoři už přidělili novému triku jméno – říká se mu espaldinha. Jako první jej prý použil Zlatan Ibrahimovic, který ještě v dresu Barcelony takto připravil gól pro Lionela Messiho.

Ronaldo zapojil svá záda v této sezoně už při derby s Atlétikem Madrid, a rozžhavil tím soupeřovy fanoušky do běla. Brali to jako jasný pokus o zesměšnění a potupu.

Už v tom aspoň nejsou sami.

Irina Shayk tvrdí, že jí vyretušovali spodní prádlo
Irina Shayk tvrdí, že jí vyretušovali spodní prádlo

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud