7. května 2012 • 16:42

Mourinho do Chelsea? Ne! Real Madrid mu nabízí novou (lepší) smlouvu

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Máš smůlu, milá Chelsea. José Mourinho se v nejbližších letech nevrátí. Zůstane v Realu Madrid. Královský klub mu nabízí nový čtyřletý kontrakt, který ještě před odjezdem na dovolenou stvrdí podpisem.



Až Mourinho lukrativnější smlouvu podepíše, prodlouží se automaticky do léta 2016. Jeho nynější kontrakt má konec platnosti o dva roky dříve.

José MourinhoFoto EPA
"To, že budu moci pokračovat v nejtěžší práci v kariéře, je dobrá zpráva. V Realu jsem nesmírně šťastný," řekl portugalský kouč.

"Ze začátku to nebylo ono. Rodina si pomalu zvykala na nové prostředí, nové město. Ale teď se konečně usadila. Jsem rád, že v Madridu zůstaneme," dodal.

Mourinho s Realem vyhrál španělskou ligu, v semifinále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov vypadl až na penalty. Fanoušci "bílého baletu" si ho ale oblíbili zejména kvůli tomu, že dokázal vybudovat silný kádr, který po letech porazil úhlavního nepřítele - Barcelonu.

To všechno sehrálo velkou roli v tom, aby si vedení Realu řeklo: máme nejlepšího trenéra na světě, pojďme si ho pojistit.

Mourinhovi již nabídka nové smlouvy leží na stole. Podepsat by ji měl co nevidět.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud