26. října 2010 • 22:11

Real v poháru jen remizoval s třetiligovou Murcií

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid sice ve španělské lize střílejí jeden gól za druhým, v dnešním pohárovém utkání na hříšti třetiligové Murcíe se však netrefili ani jednou. Bezbrankovou remízu mohou napravit za dva týdny, kdy je na programu odveta 4. kola.



Slavný klub vypadl s třetiligovým týmem v Královském poháru v předchozích dvou sezonách. Aby se situace neopakovala potřetí, vzal si kouč José Mourinho v pondělí na pomoc slova televizního mafiánského bosse Tonyho Soprana.

"Jestli se bude loňská situace opakovat, škrtnu ty, kteří nastoupí, ze svého seznamu, protože pro mě budou mrtví," uvedl výřečný trenér na předzápasové tiskové konferenci.

Přestože Mourinho některé hráče základní sestavy šetřil, i tak se na hřišti objevila řada hvězd v čele s Cristianem Ronaldem, jenž o víkendu vstřelil v lize čtyři branky. Do sítě domácích se však netrefil ani on, ani francouzský kanonýr Karim Benzema, či střídající Higuaín.

Real, který Mourinho převzal před touto sezonou, čeká na triumf v domácím poháru od roku 1993.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud