10. června 2013 • 10:10

Kam se hrabe CR7, teď frčí Bale! Real za něj dá 85 milionů liber

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejdražší fotbalový přestup světa je na spadnutí. Gareth Bale, hvězda Tottenhamu, může nechat zapomenout na čtyři roky starý rekordní přestup Cristiana Ronalda do Realu Madrid za 80 milionů liber. Bílý balet je totiž nyní připravený koupit reprezentanta Walesu za sumu ještě o pět milionů liber vyšší, tedy zhruba za 2,55 miliardy korun.



„Diskuse o Garethu Baleovi nemůže nikoho překvapit,“ prohlásil sportovní ředitel Realu Madrid Zinedine Zidane. „Je prakticky nemožné, po takové sezoně, jakou Gareth měl, aby se o něj nezajímaly největší evropské kluby,“ dodal.

„Pokud ho některý klub bude chtít ze Spurs získat, pak je jasné, že to bude stát velký balík peněz, možná dokonce půjde o rekordní přestup,“ myslí si bývalý vynikající záložník a reprezentant Francie. „Nyní jsou podle mého tak čtyři kluby, které mají peníze na to, aby mohly rekordní obchod udělat,“ dodal.

Před čtyřmi lety neodolal balíku za Cristiana Ronalda Manchester United, teď by ještě lukrativnější nabídce čelil Tottenham a experti se shodují, že by bylo téměř nemožné, aby tým Spurs nabízený „poklad“ odmítl. Šéf Realu Madrid Florentino Pérez navíc označil získání superstar z Walesu za současnou prioritu.

Bale by mohl přijít do Madridu jako možná náhrada za Cristiana Ronalda, protože se mluví o jeho návratu do Manchesteru United.

Z Realu Madrid by mohl odejít v létě i Gonzalo Higuaín, o nějž má zájem Juventus Turín a je připravený zaplatit za hráče dvacet milionů liber. Posvětit obchod ale musí ještě nový kouč Realu Madrid a ten zatím nebyl jmenován. Sice se stále hovoří o angažování Carla Ancelottiho, jenž ve Francii dovedl k titulu PSG, ale k dohodě dosud nedošlo.

Gareth Bale je momentálně nejcennějším fotbalovým zbožím světa. Pokud Real Madrid dotáhne do cíle svou snahu o jeho získání z Tottenhamu, překoná světový rekord. Vysázet by za hráče musel zhruba 2,55 miliardy korun
Gareth Bale je momentálně nejcennějším fotbalovým zbožím světa. Pokud Real Madrid dotáhne do cíle svou snahu o jeho získání z Tottenhamu, překoná světový rekord. Vysázet by za hráče musel zhruba 2,55 miliardy korun

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud