31. srpna 2014 • 08:00

ONLINE: Souhrn fotbalových přestupů v Synot lize i zahraničí

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE. Uzávěrka přestupů je dnes o půlnoci!



15:30

Miroslav Beránek se stal novým koučem pražské Slavie, se kterou dnes podepsal smlouvu. Na lavičce nahrazuje Nizozemce Alexe Pastoora. Ten se ujal funkce asistenta trenéra v Alkmaaru. VÍCE ZDE>>>

14:39

JEDNÁNÍ. Vedení fotbalistů Jablonce je blízko dohodě se Sigmou Olomouc na přestupu záložníka Martina Pospíšila. Podle sportovního ředitele Petra Flodrmana by transfer měl být dotažen v nejbližší době. "Jednání spějí do finální fáze. Rozhodnuto může být už během několika hodin," uvedl Flodrman na klubovém webu. Už ve středu by měl Pospíšil podle něj nastoupit do přípravy.

10:53

SPEKULACE. AS Monaco se rozhodlo prodat svůj útočný klenot Radamela Falcaa za 60 milionů eur! Zájemci? Chelsea, Arsenal, Manchester United, Real Madrid. Informuje o tom francouzský magazín Le10Sport.

10:40

SPEKULACE. Španělský deník Marca píše, že Barcelona lanaří bývalého útočníka Realu Madrid Gonzala Higuaína, který momentálně působí v Neapoli. Katalánci prý nabízejí 40 milionů eur a samotný hráč projevil o přestup zájem. Italský klub ale jakoukoliv dohodu popírá.

10:10

Slovenský kouč Samuel Slovák se stal novým trenérem libereckých fotbalistů. Na lavičce vystřídá Davida Vavrušku, který vedl tým v závěru uplynulé sezony a nyní se vrací k juniorce. Asistentem osmatřicetiletého Slováka bude jeho stejně starý krajan Jozef Valachovič, oba v minulosti v Liberci působili jako hráči. VÍCE ZDE

9:52

HOSTOVÁNÍ. Fotbalisty Viktorie Plzeň posílí útočník Jan Chramosta. Přichází na roční hostování z Mladé Boleslavi. Opačným směrem jde Michal Ďuriš. VÍCE ZDE

9:00

SPEKULACE. Hotovo? Britský deník Telegraph informuje, že první posilou trenéra Manchesteru United Louise van Gaala bude obránce Arsenalu Thomas Vermaelen. Samotný hráč už odsouhlasil nabídky případného kontraktu.

NEDĚLE 15. ČERVNA
18:34

Fábregas: V Arsenalu pro mě nebylo místo, Mourinho mě opravdu chtěl
Nebýt skvělých vyjednávacích schopností trenéra Josého Mourinha, mohl Cesc Fábregas klidně zamířit z Barcelony někam jinam. Španělský záložník potvrdil, že si ho The Special One do týmu opravdu přál a dokázal ho o tom rychle přesvědčit. V Arsenalu, v klubu kde se Fábregas dostal do velkého fotbalu, pro něj prý neměl francouzský lodivod Arséne Wenger místo v sestavě. VÍCE ZDE

13:10

Mourinho: Courtois se po MS vrací do Chelsea. A Ramirese Realu nedám!
Brankář belgické fotbalové reprezentace Thibaut Courtois se po světovém šampionátu v Brazílii musí podle trenéra Chelsea José Mourinha vrátit z hostování ve španělském Atléticu Madrid. Může tak být výraznou konkurencí pro dlouholetou českou jedničku Petra Čecha. VÍCE ZDE

10:59

PŘESTUP. Je to oficiální. Sedmadvacetiletý záložník Jérémy Ménez přestoupil z Paris St. Germain do AC Milán, kde podepsal tříletou smlouvu.

SOBOTA 14. ČERVNA
13:15

SPEKULACE. Kouč Chelsea José Mourinho je přesvědčený, že jeho klub získá Diega Costu z Atlétika Madrid, kterého prý moc chce do týmu. Pro španělskou Marcu také naznačil, že Belgičan Courtois se po MS vrátí přímo do Chelsea a že Ramirese rozhodně Realu prodat nehodlá. VÍCE ZDE

PŘESTUP. Obránce Tomáš Jablonský po pěti letech odmítl prodloužit smlouvu v Jablonci a zamířil do Slovanu Bratislava. Se slovenským mistrem, který v týdnu převzal jako hlavní trenér František Straka, podepsal smlouvu na dva roky. VÍCE ZDE

21:10

Novým trenérem fotbalistů West Bromwiche v anglické lize bude Alan Irvine. Osmapadesátiletý kouč podepsal se zástupci klubu roční smlouvu a na lavičce nahradí Pepeho Mela, který byl propuštěn den poté, co tým dovedl k záchraně v Premier League.

15:02

PŘESTUP. Jérémy Ménez přestupuje do AC Milán, poté co se nedohodl na nové smlouvě s Paris St. Germain. Sedmadvacetiletý útočník podepsal s italským celkem tříletý kontrakt.

15:00

Agent Bonyho Wilfrieda se nechal slyšet, že jeho klient by po dvou střelecky skvělých sezonách ve Swansea rád zamířil mezi TOP šest týmů v Anglii nebo jiného velkoklubu v Evropě. Agent také prozradil, že minulé léto se o útočníka Pobřeží slonoviny zajímal Newcastle, ale za 10 milionů liber ho odmítl koupit. Teď bude jeho cena dvojnásobná... "Máme jasnou strategii. Bony je teď v jiné pozici, než aby šel do Newcastlu a chce do klubu s ambicemi." Teď se v Anglii mluví o zájmu Arsenalu. Ten by určitě Bonyho ambice naplnil...

8:00

SPEKULACE. Podle listu Daily Star by trenér Chelsea José Mourinho rád získal do Chelsea záložníka Samiho Khediru z Realu Madrid. O německého reprezentanta, kterého právě Mourinho do královského klubu přivedl. O Khediru však také stojí Arsenal. Podaří se Mourinhovi tento souboj vyhrát?

PÁTEK 13. ČERVNA
17:45

PŘESTUP. Obranu mladoboleslavských fotbalistů vyztužil stoper Jakub Navrátil. Třicetiletý zadák dnes podepsal se středočeským klubem smlouvu na tři roky poté, co mu vypršel kontrakt v tureckém Sivassporu.

14:38

PŘESTUP. Manchester City oficiálně potvrdil příchod francouzského obránce Bacary Sagny, kterému skončila v Arsenalu smlouvu a novou odmítl podepsat. 

14:04

Bývalý anglický reprezentant David Bentley ve 29 letech ukončil profesionální kariéru. Záložníka, který byl kdysi považován za nástupce Davida Beckhama, prý fotbal přestal bavit.

8:31

Obránce Aleksandar Kolarov prodloužil smlouvu v Manchesteru City do léta 2018. Odmítl tak přesun do Itálie, kde o něj měly zájem Juventus, Inter, AS Milán a AS Řím.

11:36

Francouzský fotbalista Bacary Sagna potvrdil na mistrovství světa v Brazílii spekulace o letním odchodu z Arsenalu. Jednatřicetiletý obránce, jenž má údajně namířeno do Manchesteru City, se prostřednictvím sociálních sítí s klubem a trenérem Arsenem Wengerem emotivně rozloučil.

8:29

Trenér Evertonu Roberto Martínez podepsal v klubu nový pětiletý kontrakt, který vyprší až v létě 2019 ... Novým koučem Lazia Řím se stal Stefano Pioli.

8:22

JEDNÁNÍ. Trenér Arsenalu Wenger, jenž odmítl návrat Ceska Fabregase, se už rozhodl, že přivede zpět Carlose Velu z Realu Sociedad. V jeho smlouvě aktivuje klauzuli ve výši 3,5 milionu liber.

8:16

SPEKULACE. Arsenal je připravený nabídnout 5 milionů liber za brankáře Liverpoolu Pepeho Reinu, jenž poslední rok hostoval v italské Neapoli.

8:07

SPEKULACE. Manchester United se zaměřil na získání záložníka Bastiana Schweinsteigera. Naopak v případě Thomase Müllera nepochodil, německý klub jeho prodej odmítl.

8:00

JEDNÁNÍ. Útočník Chelsea Romelu Lukaku, který v minulé sezoně hostoval v Evertonu, odmítl přestoupit do West Hamu United. Nyní se ho pokusí získat bundesligový Wolfsburg.

ČTVRTEK 12. ČERVNA
18:52

Český fotbalový reprezentant Michael Rabušic bude mít v útoku Hellasu Verona nadále těžkou konkurenci v podobě Luky Toniho. Sedmatřicetiletý bývalý italský reprezentant se s vedením klubu dohodl na prodloužení smlouvy o další rok.

17:18

PŘESTUP. Potvrzeno. Chelsea potvrdila, že z Barcelony získala záložníka Cesca Fábregase, se kterým podepsala pětiletou smlouvu. Španělský reprezentant už v anglické lize jednou působil. V letech 2003 až 2011 oblékal dres Arsenalu. VÍCE ZDE>>>

15:25

Fotbalisty druholigového Sokolova bude po odvolaném Aleši Jindrovi trénovat Daniel Šmejkal, který doposud vedl juniorský tým pražské Slavie. Třiačtyřicetiletý bývalý český reprezentant Šmejkal se slávistickými mladíky v červnu vyhrál juniorskou ligu, předtím měl ve vršovickém klubu na starosti dorostence.

7:55

SPEKULACE. Barcelona prý tlačí na Cesca Fabregase, aby opravdu odešel. Největším favoritem na jeho služby je Chelsea, stále se ale nevzdávají ani Manchester City ani United. Jediným top anglickým klubem, který o něho nemá zájem, je Arsenal, což musí být pro bývalého kapitána Gunners nepříjemná zpráva...

7:30

PŘESTUP. Brazilec David Luiz potvrdil, že podepsal smlouvu s Paris St. Germain. Obránce, který přišel do Chelsea v lednu 2011 odpověděl v rozhovoru pro Globo Esporte na otázku, jestli někdy bude hrát zpátky doma v Brazílii: "Zrovna jsem podepsal pětiletou smlouvu s PSG. Do Evropy jsem šel v 18, vynechal jsem pár kroků... Uvidíme." PSG by mělo za Luize zaplatit přes 40 milionů liber.

STŘEDA 11. ČERVNA
21:31

JEDNÁNÍ. Barcelona by měla získat chorvatského záložníka Ivana Rakitiče z FC Sevilla. Šestadvacetiletý reprezentant den před úvodním zápasem fotbalového mistrovství světa proti Brazílii potvrdil, že po šampionátu zamíří na Nou Camp. "Jsem velmi šťastný a je to pro mě splněný sen," řekl nadšený Rakitič na středečním tréninku reprezentace katalánskému deníku Sport.

19:41

JEDNÁNÍ. Vedení Chelsea našlo společnou řeč s Barcelonou, odkud lanaří Ceska Fábregase. S tím už je údajně dohodnutá na přestupu a lukrativním kontraktu. Podle španělského tisku měly o Fábregase zájem všechny velké kluby v Anglii kromě jediného. Jde nečekaně o Arsenal, kde dříve působil. Důvod je nejasný.

18:26

PŘESTUP. Vedení fotbalistů Stoke City získalo posily z německé a slovenské ligy. Z Hannoveru přišel do týmu senegalský útočník Mame Biram Diouf a z Banské Bystrice rodilý Brazilec Dionatan Teixeira, obránce slovenské reprezentační jednadvacítky.

17:21

SPEKULACE. Reprezentační brankář Petr Čech si prý může hledat nové angažmá. Chelsea se rozhodla upřednostnit na pozici gólmanské jedničky Belgičana Thibauta Courtoise, který má v nejbližších dnech podepsat nový pětiletý kontrakt. Informaci uveřejnil portál goal.com. VÍCE ZDE

16:23

Zní to jako velký úlet, ale brzy může jít o velmi zajímavou realitu. České trio Milan Baroš, Jan Koller a Patrik Berger dostali nabídku zapojit se do nově vznikající profesionální fotbalové ligy v Indii! Více ZDE

15:38

HOSTOVÁNÍ. Fotbalový reprezentant Tomáš Kalas odchází z londýnské Chelsea na roční hostování do týmu bundesligového nováčka Kolína nad Rýnem. Více ZDE

14:24

PŘESTUP. Fotbalový brankář Vlastimil Hrubý přestoupil ze Znojma do Jablonce. Devětadvacetiletý gólman dnes se severočeským celkem podepsal podle klubových internetových stránek smlouvu na tři roky.

14:13

Pouze rok vydržel italský trenér Roberto Mancini u fotbalistů Galatasaraye Istanbul, i když loni podepsal s tureckým celkem tříletou smlouvu. Vedení klubu dnes oznámilo, že devětačtyřicetiletý kouč u mužstva po vzájemné dohodě skončil.

12:07

Juventus může dál spoléhat na klíčového záložníka Andreu Pirla, který prodloužil s klubem smlouvu o dva roky. Od svého příchodu z AC Milán v roce 2011 pětatřicetiletý fotbalista pomohl turínskému celku ke třem mistrovským titulům.

11:07

Náročné jednání je u konce. František Straka se stal novým trenérem fotbalistů Slovanu Bratislava. Šestapadesátiletý český kouč převzal slovenského mistra na startu letní přípravy a s klubem v nejbližší době podepíše smlouvu. Více ZDE

10:38

JEDNÁNÍ. Start letní přípravy se blíží, fotbalovou Slavii ale dál zmítá chaos. Stále není jasné, s jakým vlastníkem klub vkročí do nové sezony, navíc první tým stále nemá trenéra. Na jménu hlavního kouče už se intenzivně pracuje. Podle dostupných informací Sportu jsou největšími kandidáty Pavel Hapal a Miroslav Beránek. Více ZDE

10:37

Fotbalový brankář Kamil Čontofalský po třech letech skončí v pražské Slavii. Šestatřicetiletému slovenskému gólmanovi vyprší v Edenu smlouva a klub neplánuje její prodloužení.

8:20

SPEKULACE. Manažer Manchesteru United Luis Van Gaal podle britského Guardianu zvažuje, že za 20 milionů liber (680 milionů korun) koupí Alexise Sancheze, který by měl skončit v Barceloně.

7:30

SPEKULACE. Podle španělské Marcy bude i dál pokračovat výprodej Atlétika Madrid. Obránce Miranda prý požádal vedení klubu, aby ho uvolnilo na přestup. Má prý nabídky ze Španělska a Anglie, mluví se o Barceloně a Manchesteru United.

7:48

Manchester United má zřejmě smůlu v případě dvou vyhlédnutých posil z Bayernu Mnichov. Philipp Lahm a Thomas Müller podle německého Bildu podepsali s mnichovským klubem nové smlouvy do roku 2018 respektive 2019.

7:00

Dny Jiřího Štajnera v Mladé Boleslavi jsou sečteny. Bývalý reprezentant se podle informací Sportu dnes dopoledne domluví na předčasném ukončení smlouvy, kterou má ještě na příští sezonu. Spolupráce s koučem Jarolímem v týmu, který bude bojovat o Evropskou ligu, prostě klapat nemohla. VÍCE ZDE a v dnešním deníku Sport!

ÚTERÝ 10. ČERVNA
13:41

HOSTOVÁNÍ. Podle německého deníku Bild už je Chelsea dohodnutá s nováčkem bundesligy 1. FC Kölnem na ročním hostování českého obránce Tomáše Kalase. Zítra ráno by to měly kluby oficiálně potvrdit.

13:18

PŘESTUP. Aston Villu posílí bývalý záložník Chelsea Joe Cole, který dnes ráno úspěšně absolvoval zdravotní testy a podepsal dvouletou smlouvu. V uplynulé sezoně oblékal dres West Hamu. 

13:00
12:06

JEDNÁNÍ. Do Jablonce podle informací iSport.cz odejde Martin Pospíšil z Olomouce. Tu naopak posílí navrátilci z hostování. A zdravý by už měl být Michal Ordoš. Sigmu také čekají jednání s brankářem Zdeňkem Zlámalem, kterému skončila smlouva.

11:10

JEDNÁNÍ. Slavia by měla nejpozději začátkem příštího týdne oznámit jméno nového trenéra. Podle sportovního ředitele Karola Kisela nepůjde znovu o zahraničního kouče. "Nemůžu být konkrétní, protože jednání pořád probíhají a ještě nejsou ukončené. Oslovili jsme trenéra české národnosti a věřím, že během víkendu, nejpozději začátkem příštího týdne oznámíme jméno," řekl Kisel.

11:07

JEDNÁNÍ. Slavia oslovila stopera Martina Latku, který skončil v německém Düsseldorfu. "Potřebujeme lídra. Nevíme, jak to dopadne, protože má samozřejmě nějaké nabídky ze zahraničí, ale za Slavii můžu říct, že děláme všechno pro to, abychom ho přivedli," uvedl sportovní ředitel klubu Karol Kisel pro slavia.cz.

10:01

SPEKULACE. Podle francouzského deníku L'Equipe chce londýnská Chelsea získat 22letého útočníka Lorientu Vincenta Aboubakara.

9:13

Trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti potvrdil, že útočník Álvaro Morata opustí klub. Dlouhodobě o něj usiluje Arsenalu, Tottenham a Manchester United.

8:55

SPEKULACE. Everton chce podepsat 33letého útočníka Samuela Eto'oa, kterému vypršela smlouva v Chelsea. V týmu by nahradil Romelu Lukaka, jenž se vrací z hostování na Stamford Bridge. Tam by se ale příliš dlouho zdržet nemusel. Uvažuje o něm Atlético Madrid.

8:40

Španělský brankář Iker Casillas vyloučil odchod z Realu Madrid, čímž padá snaha Arsenalu na jeho získání. Po brankáří se musí poohlédnout jinde.

8:30

JEDNÁNÍ. Plzeňský útok by měl vyztužit útočník Jan Chramosta. Transfer je na spadnutí, opačným směrem zamíří s velkou pravděpodobností duo Tomáš Wágner – Michal Ďuriš

8:00

JEDNÁNÍ. Sparta a Plzeň opět usilují o stejnou posilu, tentokrát v jejich hledáčku uvízl útočník Martin Nešpor z Mladé Boleslavi. „Sparta s Mladou Boleslaví intenzivně jedná, uzavření dohody o Nešporově přestupu je velice blízko,“ říká dobře informovaný zdroj deníku Sport. Součástí transakce by měl být sparťanský útočník Jiří Skalák, který tuto sezonu hostoval ve Zbrojovce Brno. Do Mladé Boleslavi by odešel na roční hostování s opcí na přestup. VÍCE ZDE 

PONDĚLÍ 9. ČERVNA
22:22

Po sestupu z první ligy povede znojemské fotbalisty nový trenér Oldřich Machala. Na lavičce nahradí Leoše Kalvodu, který odešel do Olomouce.

22:03

PŘESTUP. Fiorentina získala do branky jedničku rumunské reprezentace Cipriana Tatarusanua. Osmadvacetiletý gólman přišel zadarmo ze Steauy Bukurešť a podepsal v Itálii čtyřletý kontrakt.

20:49

Chorvatský fotbalista Mario Mandžukič v létě opustí Bayern Mnichov, přestože má v bavorském velkoklubu smlouvu do roku 2016. Osmadvacetiletý útočník v rozhovoru pro list Sportske Novosti prohlásil, že mu nesedí styl hry, který preferuje trenér Pep Guardiola. Více ZDE

18:15

PŘESTUP. Velký návrat! Obránce Zdeněk Pospěch míří do rodné Opavy. Zkušený, pětatřicetiletý bek po třech letech opouští bundesligovou Mohuč a půjde hrát do Česka druhou ligu. Informaci serveru iSport.cz potvrdil sám hráč.

16:41

Bývalý fotbalový gólman Martin Vaniak po sedmi letech skončil ve Slavii a stal se novým trenérem brankářů v jiném prvoligovém pražském klubu Bohemians 1905. Třiačtyřicetiletý někdejší reprezentant bude spolupracovat s novým hlavním koučem "Klokanů" Romanem Pivarníkem, který je jeho švagrem. VÍCE ZDE

16:03

SPEKULACE. Univerzál Borussie Dortmund Marco Reus podle španělského deníku Sport míří do Barcelony za 35 milionů eur. Vedení německého klubu to ale popírá.

15:15

JEDNÁNÍ. Španělský záložník Cesc Fábregas se už dohodl s Chelsea na čtyřleté smlouvě s platem 156 tisíc liber týdně. Informuje o tom ESPN.

14:53

O českého trenéra Zdeňka Zemana mají zájem tři italské kluby - Bologna, Cagliari a Pescara, se kterou před dvěma lety postoupil do nejvyšší soutěže Serie A. "Uvidíme, jak to dopadne. V Pescaře se každopádně cítím jako doma. Prožil jsem tam báječné okamžiky," řekl Zeman.

14:38

Bývalý záložník Clarence Seedorf už není trenérem fotbalistů AC Milán. Vedení italského klubu ho dnes odvolalo a jako jeho nástupce jmenovalo jiného někdejšího hráče Rossoneri Filippa Inzaghiho, se kterým podle agentury ANSA podepsalo smlouvu do konce června 2016. VÍCE ZDE

14:35

PŘESTUP. Španělský útočník Joselu přestoupil v bundeslize z Hoffenheimu do Hannoveru, se kterým podepsal smlouvu na čtyři roky. Hannover zaplatí za čtyřiadvacetiletého fotbalistu, jenž v uplynulé sezoně hostoval ve Frankfurtu, podle německých médií zhruba pět milionů eur (137 milionů korun).

14:30

HOSTOVÁNÍ. Viktoria Plzeň zapůjčila Hradci Králové pro nadcházející sezonu záložníka Davida Štípka. "Je to kvalitní, technicky a rychlostně vybavený hráč, s kterým počítáme na pozici krajního záložníka. Nějakou dobu jsme ho sledovali a o jeho přechodu do našeho klubu rozhodl teprve středeční postupový zápas v Pardubicích," řekl trenér Hradce Luboš Prokopec. 

14:12

PŘESTUP. Bývalý fotbalový reprezentant Jan Rezek se vrací na Kypr, kde podepsal dvouletou smlouvu s Apollonem Limassol. Dvaatřicetiletý útočník už na ostrově působil v letech 2011 až 2013 v dresu Anorthosisu Famagusta. Pak odešel do Číny a na jaře hostoval v Plzni. Apollon skončil v uplynulém ročníku kyperské ligy třetí a čeká ho start v Evropské lize.

14:00

SPEKULACE. Chorvatský fotbalista Mario Mandžukič hodlá v létě opustit Bayern Mnichov, přestože má v bavorském velkoklubu smlouvu do roku 2016. Osmadvacetiletý útočník v rozhovoru pro list Sportske Novosti prohlásil, že mu nesedí styl hry, který preferuje trenér Pep Guardiola, a po mistrovství světa si chce najít nové angažmá.

9:21

SPEKULACE, Daily Mirror: Trenér Neapole Rafael Benítez má zájem o 31letého záložníka Jermaineho Pennanta, kterého trénoval před několika lety v Liverpoolu. Pennant je momentálně volným hráčem, v minulé sezoně oblékal dres anglického Stoke.

9:15

SPEKULACE, Guardian: Nováček anglické ligy QPR zvažuje angažování zkušeného stopera Ria Ferdinanda (35), kterému skončila smlouva v Manchesteru United. V klubu by byl nejlépe placený hráč s týdenním platem 80 tisíc liber.

9:11

SPEKULACE, Daily Mirror: Arsenal po odchodu Bacaryho Sagny hledá pravého obránce a na jeho seznamu se ocitl i devatenáctiletý bek Calum Chambers (Southampton).

9:06

SPEKULACE, Daily Star: Real Madrid projevil zájem o brazilského záložníka Ramirese z Chelsea. Trenér José Mourinho však jeho odchod vyloučil.

9:04

SPEKULACE, The Times: Manchester United se rozhodl prodat "Moyesovu posilu" záložníka Marouaneho Fellainiho. Údajně by přijal nabídku ve výši 15 milionů liber, byť Fellaini přišel z Evertonu na Old Trafford za 27,5 milionu liber.

9:00

PŘESTUP. Třiadvacetiletý útočník Daniel Ginczek přestoupil z Norimberku do Stuttgartu, kterému se upsal na čtyři roky. Jeho odchod byl stoprocentní v momentě, kdy Norimberk sestoupil do druhé německé ligy.

NEDĚLE 8. ČERVNA
23:00

Argentinský univerzál Javier Mascherano (29), který může nastoupit v záložní i obranné řadě, prodloužil smlouvu v Barceloně až do léta 2018.

9:00

SPEKULACE. Budoucí trenér Manchesteru United Louis van Gaal už zadal podle listu Daily Mail instrukce klubovému vedení ohledně posil na příští sezonu. Ve svém kádru by rád viděl trojici německých reprezentantů - Thomase Müllera a Bastiana Schweinsteigera z Bayernu Mnichov a Matse Hummelse z Dortmundu. Klub z Old Trafford na ně má údajně připravenou sumu ve výši 100 milionů liber (3,3 mld. korun).

SOBOTA 7. ČERVNA
9:12

PŘESTUP. Valencia získala 20letého útočníka Rodriga de Paula z Racingu de Avellaneda. Se španělským klubem podepsal kontrakt na pět let.

8:17

JEDNÁNÍ. Liverpool je velmi blízko dotažení příchodu Xherdana Shaqiriho z Bayernu Mnichov. 22letý švýcarský záložník by měl do Anglie přijít za 15 milionů euro. 

PÁTEK 6. ČERVNA
21:00

Podle deníku AS se bude snažit londýnský Arsenal dotáhnout přestup brankáře Ikera Casillase ještě před koncem mistrovství světa. Postavení opory španělských obhájců titulu zůstává v Realu Madrid nejisté a v ligových zápasech zůstává náhradníkem. 

16:00

JEDNÁNÍ. Reprezentační obránce Tomáš Kalas si s velkou pravděpodobností zahraje v příští sezoně bundesligu! Na roční hostování ho lanaří nováček nejvyšší soutěže 1. FC Köln, jehož dohoda s londýnskou Chelsea prý spěje ke zdárnému konci. Informaci přinesl německý list Bild. VÍCE ZDE

15:00

PŘESTUP. Newcastle United získal dvacetiletého útoníka Ayoze Péreze z Tenerife. Podle britských médií za něj zaplatil 1,5 milionu liber. Pérez v uplynulé sezoně druhé španělské ligy nastřílel 16 gólů v 34 zápasech.

13:24

Skotského fotbalového mistra Celtic Glasgow převzal po úspěšném kouči Neilu Lennonovi bývalý norský obránce Ronny Deila. I on při svém předchozím angažmá dosáhl na titul, který získal v rodné zemi s Strömsgodsetem.

11:44

PŘESTUP. Bývalý fotbalový reprezentant Luboš Hušek míří z Liberce do slovenské Senice, kde má nastoupit do letní přípravy. Po působení v Jablonci, Spartě a Liberci poprvé zkusí zahraniční angažmá.

8:58

JEDNÁNÍ. Arsenal hledá nového brankáře, jenže v případě Davida Marshalla neuspěl. Cardiff odmítl nabídku ve výši 6 milionů liber. Z londýnského klubu naopak odchází útočník Nicklas Bendtner, o kterého má zájem bundesligový Stuttgart.

5 6 7 8 9 10 11

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud