23. září 2015 • 01:10

Přestupy ONLINE: Jaké poslední posily sehnaly kluby v Česku?

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli během letního transferového okna. To se v úterý 22. září uzavře také v Česku. Jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše ONLINE na iSport.cz.



10:45

JEDNÁNÍ. Záložník Chelsea Victor Moses brzy posílí na roční hostování West Ham United.

10:30

PODPIS. Sedmadvacetiletý slovenský záložník Martin Juhar se stal novým hráčem polského klubu Termalice Nieciecza. V něm působí i Čech Mario Lička.

10:25

JEDNÁNÍ. Real Madrid se už podle některých informací přiblížil dohodě ohledně brankáře United Davida de Gey. Přestupová částka by nakonec měla být 30 milionů eur (810 milionů korun). Všechno ovšem komplikuje postoj současné jedničky madridského klubu Keylora Navase, který odmítá odejít.

10:20

Pozor! Přestupové období v Německu končí dříve než v ostatních top evropských ligách, už v 18:00.


Německo - 31. srpna 18:00
Španělsko, Itálie, Francie - 31. srpna 23:59
Anglie - 1. září 19:00 

10:15

JEDNÁNÍ. Útočník Manchester United Javier Hernández přezdívaný Chicharito by si mohl vyzkoušet bundesligu. Mexický reprezentant je na cestě do Bayeru Leverkusen, který by měl zaplatit 13 milionů eur (350 milionů korun). „Stále jednáme, není rozhodnuto,“ tvrdí ale sportovní ředitel německého klubu Rudi Völler.

10:05

JEDNÁNÍ. Posílí ofenzivní záložník či útočník Dynama Kyjev Andrij Jarmolenko Borussii Dortmund? Nevypadá to. Ukrajinský klub odmítl nabídku ve výši 12 milionů eur (324 milionů korun) a svého klíčového hráče se nechce vzdát.

9:50

JEDNÁNÍ. Tottenham nabídl 25 milionů eur (675 milionů korun) za záložníka Zenitu Axela Witsela. Londýnský klub by naopak měl brzy opustit jiný záložník Erik Lamela, který míří na roční hostování do francouzské Marseille.

8:45

JEDNÁNÍ. Talentovaný útočník Monaka Anthony Martial je blízko přestupu do Manchesteru United. Devatenáctiletý fotbalista už se podle francouzských médií s anglickým velkoklubem dohodl na smlouvě.

8:15

JEDNÁNÍ. Dnes bude konečně vyřešena největší kauza přestupového léta. Přestoupí brankář David de Gea z Manchesteru United do Realu Madrid? Spekulací je mnoho, mluví se o částce 40 milionů eur (přes 1 miliardu korun). Zároveň je ve hře částečná výměna, jejíž součástí by byl Keylor Navas. Ten ale podává na začátku sezony skvělé výkony a tak se mnozí ptají: Nepočká si Real rok, aby získal De Geu zdarma?

8:10

PŘESTUP. Ofenzivní záložník Raúl García opouští po dlouhých letech Atlético Madrid. Španělský fotbalista bude nově oblékat barvy Athleticu Bilbao.

8:00

PŘESTUP. Záložník Ivan Perišič se stal definitivně hráčem Interu Milán, kam přestoupil z Wolfsburgu. Německý klub by pak měl brzy dotáhnout příchod Juliana Draxlera ze Schalke 04.

Italský klub za šestadvacetiletého Perišiče zaplatil 20 milionů eur (asi 540 milionů korun) a podepsal s ním pětiletou smlouvu.

7:45

SPEKULACE. Manchester United údajně udělal poslední velkolepou nabídku na Garetha Balea. Realu Madrid za něj nabízí 100 milionů eur (2,7 miliardy korun). „Bílý balet“ ale svoji hvězdu pustit nehodlá a sám Bale preferuje setrvání v hlavním městě Španělska.

06:47

Poslední den fotbalových přestupů je tady! Kdo se ještě chystá posilovat? To se dozvíte v našem článku. Podívat se také můžete na to, kdy přesně bude kde přestupům konec. Sledujte ZDE.

NEDĚLE 30. SRPNA
17:00

PŘESTUP. Záložník Kevin de Bruyne definitivně opustil Wolfsburg a stal se novou posilou Manchesteru City. Anglický velkoklub transfer, který ho podle spekulací stál asi 55 milionů liber (přes 2 miliardy korun), oficiálně potvrdil.

15:30

PŘESTUP. Brazilský fotbalový obránce Dante po třech letech opustil Bayern Mnichov a pokusí se mu ztížit cestu za obhajobou titulu v dresu vicemistra z minulé sezony Wolfsburgu. Po absolvování zdravotní prohlídky by měl s "Vlky" podepsat smlouvu na tři roky. Důvodem odchodu jednatřicetiletého fotbalisty z Bayernu byla malá herní vytíženost. "Jednoduše chtěl mít šanci nastupovat pravidelně. Nechtěli jsme mu v tomto ohledu bránit," uvedl předseda bavorského celku Karl-Heinz Rummenigge.

13:00

HOSTOVÁNÍ. Nejlepší mladší dorostenec v českém fotbale za loňský rok Michal Sadílek opouští Slovácko. Šestnáctiletý záložník bude rok hostovat v PSV Eindhoven. "V případě, že Michal svými výkony přesvědčí, může se za rok hostování změnit v přestup," uvedlo Slovácko na svém webu.

12:45

JEDNÁNÍ. Manchester United již nepočítá s útočníkem Javierem Hernándezem. Fotbalista přezdívaný Chicharito si může hledat nové angažmá, zájem má údajně Tottenham Hotspur.

12:15

JEDNÁNÍ. Velký zájem je v Evropě o záložníka Schalke 04 Juliana Draxlera. Vypadalo to, že německý mistr světa je dohodlý s Juventusem, do hry ale vstoupil také Wolfsburgu. Ten vidí Draxlera jako ideální náhradu za Kevina de Bruyneho, který brzy podepíše lukrativní smlouvu v Manchesteru City.

12:00

SPEKULACE. Přestoupí brankář David de Gea z Manchesteru United do Realu Madrid? Kauza, která provází fanoušky celým létem, se chýlí ke konci. Už zítra o půlnoci končí ve Španělsku přestupové období. Většina médií se shoduje, že De Gea skutečně do Realu zamíří, opačným směrem by pak měl odejít Keylor Navas.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud