28. července 2020 • 10:00

Koller dal gól jako Poborský, Real Top Praha přispěl na Honzíka

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen fotbalové osobnosti z týmu Real Top Praha opět ukázaly fanouškům své umění. Při nedělním exhibičním utkání u příležitosti otevření zrekonstruovaného hřiště v Mnichově Hradišti se ale také pomohlo nemocnému Honzíkovi. Na péči o něj se vybralo 200 tisíc korun.



Real Top Praha nad starou gardou Mnichova Hradiště vyhrál 9:3, za zmínku stojí zejména gól Jana Kollera , který krásným dloubákem alá Karel Poborský pečetil výsledek.

„Tyhle akce mě hrozně baví. Zahrajeme si dobrý fotbal, opravdu se někomu pomůže a ještě si příjemně posedíme po zápase,“ byl spokojený nejlepší střelec v historii české reprezentace.

Za vítěze se třikrát trefil herec Ladislav Hampl , po dvou gólech dal kromě Kollera  také Tomáš Pešír, jednou se trefil Luděk Zelenka a také biatlonista Michal Krčmář .

Výtěžek z celé akce, na kterou dorazilo přes tisíc diváků, jde na pomoc malému Honzíkovi. Kvůli opoždění psychomotorického vývoje je odkázán na pomoc druhé osoby po dobu 24 hod. denně. Jeho stav však může zlepšit pravidelná terapie a další rehabilitace.

Při zápase Realu Top Praha v Mnichově Hradišti se vybralo 200 tisíc korun na pomoc malému Honzíkovi
Při zápase Realu Top Praha v Mnichově Hradišti se vybralo 200 tisíc korun na pomoc malému Honzíkovi

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud