Radek Duda
Premium
22. října 2019 • 13:30

„Dědek“ Jágr si dá tatranku a zastíní mladé... Ale u sudích ho vidět nechci

Autor: Radek Duda
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak se nám Jarda Jágr vrátil z Vegas do extraligy a hned to tam začal zase loupat ve svém stylu. Gól, nahrávka a nejlepší hráč svého týmu. Škoda že s sebou nevzal celý tým, mohl si užívat tří bodů z Boleslavi.



Odebírejte iSport PODCAST:
SPOTIFY * PLAYER FM * RSS * iTunes

Z Jardovy strany to nebylo nejcitlivější, letět si sám. Jak k tomu ostatní hráči přijdou, mohli po hotelu nahánět Lady Gaga a nabrat fazonu. Ale rozumím tomu, pokud tam jel nahánět nějakou nevěstu. Jarda sice psal, že musí do Ameriky kvůli zelené kartě. Nevím, odkdy se vydávají ve Vegas, tam toho tolik neodžil. Ale budiž, kdo ví.

Teď trochu vážněji. Je zajímavé, že po týdnu nicnedělání na jiném kontinentu Jarda přijede a bez problému najde cestu, jak být opět produktivní a dá šanci Kladnu vyhrát zápas.

Na druhé straně se ptám, co se u nás děje, že ho ostatní hráči, o patnáct až pětadvacet let mladší nezastíní? Je to zarážející.

Nevím, jak vy, ale já v tom mám celkem jasno. Ukazuje se, že naprosto klíčovým faktorem je nastavení hlavy. Jak je pro hráče limitující, pokud ji neumí využívat.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud