Ondřej Němec
16. června 2020 • 11:20

KARLOS SHOW: Porazit Vémolu? Leda autem! Bijec pozval Suchánka a Dudu

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český Terminátor je zpět! A to se svým pořadem Karlos Show. Hosty v dalším dílu Vémolova pořadu tentokrát byli hokejista Radek Duda a herec Michal Suchánek. Hlavním tématem dílu byl samozřejmě hokej. Nejslavnější MMA bojovník si vzal s ohledem na hokejový led bílý oblek. „Vypadáš jak nevěsta,“ zareagoval hned známý bavič. Došlo ale i na vážnější témata. Například proč hokejový rebel nebyl na více světových šampionátech.



Jako prvního hosta pozval Karlos Vémola na pódium Radka Dudu a uvedl ho jako předního „bad boye“ českého hokeje. Hned se ho ale zeptal, co na označení říká.

„Myslím si, že je to trošku přehnaný. Vždycky mě to rozesměje. Samozřejmě, že jsem praktikoval jiný styl hokeje, než je Čechům vlastní, a na tom jsem si postavil kariéru,“ reagoval známý bitkař.

„Když jsem se vrátil z Ameriky, nepodepsal jsem NHL a vrátil jsem se do extraligy. Byla tam spousta skvělých hráčů. Musel jsem proto dát týmu něco víc, abych na sebe upozornil. A dá se říct, že jsem celý život vyznával styl být nepříjemný, dostat se soupeři pod kůži a ještě k tomu hrát dobrý hokej.“

Terminátor se nezapomněl úspěšného hokejisty zeptat i na kauzu, která prý měla na jeho další fungování v českém hokeji vliv.

„Sklidil jsi spoustu úspěchů, titul ve Slavii, mistrovství světa. Nicméně ty jsi o jednom z reprezentačních trenérů řekl, že je to šišlavý Polák, a kvůli tomu už jsi prý nehrál v reprezentaci,“ připomněl Vémola. „Myslíš si, že to byl opravdu ten hlavní důvod? A není to škoda? Nemrzí tě to teď trošku zpětně?“

Duda odpověděl, jak je jeho zvykem. Bez vytáček. „Teď, když se na to s odstupem času dívám, kolikrát jsem si za svou kariéru namlel hubu a co všechno jsem musel podstoupit a ustát, tak je to škoda. Samozřejmě, že se přes to Alois ( Hadamczik ) nikdy nedostal. I když jsem měl pak v Plzni neskutečnou sezonu s Honzou Kovářem. Myslím, že jsme spolu měli jet na mistrovství světa,“ zavzpomínal jeden z nejvýraznějších tuzemských hráčů posledních let. „Myslím, že v té době nebylo lepší dvojičky v Čechách a možná ani v Evropě. Váleli jsme tehdy brutálně.“

Hosty pátého dílu Karlos show byli hokejista Radek Duda a populární herec Michal Suchánek
Hosty pátého dílu Karlos show byli hokejista Radek Duda a populární herec Michal Suchánek

Druhým hostem Karlos show byl herec a skvělý bavič Michal Suchánek , který působil například v komediálním seriálu Lajna, jenž se odehrává v prostředí hokejové Slavie.

„S Radkem se známe a mně prostě něčím imponuje. Jeho vztah k hokeji a to, jak se chová. I to, co před chvilkou říkal, no… Mám dokonce i podobný názor na některý Poláky,“ pobavil hned známý herec publikum. „Můj syn navíc hokej hrál. Dal jsem ho tam kdysi proto, aby se naučil bruslit a mohl na veřejném bruslení balit holky. Ale pak to přerostlo a zůstal u toho. Takže jsem začal tenhle sport prožívat i jako rodič.“

Vémola se pak zeptal hokejového rebela, zda v sobě měl vždycky rvavost.

„Tehdy nebyly žádné telefony, že jo? Byla jedna budka. Všechno bylo na tobě, takže když nastal na ulici nějaký problém, musel sis to vyřešit sám. Hned jsem pochopil, že silnější pes…“ nedopověděl Duda.

Vémola pak zavzpomínal i na svoje sportovní začátky. „Možná mě měl otec držet u toho fotbalu. Dneska jsem nemusel mlátit lidi za peníze…“ zamyslel se a do řeči mu hned vskočil Michal Suchánek: „Ty vole, já bych někoho trefil, za kilíčko…“

„Jo? To se můžeme domluvit. Já myslím, že by se toho každý promotér chytil, kdybys šel někoho trefit,“ reagoval bijec z Olomouce pohotově.

„Já občas jedu před základní školu a čekám, až půjdou třeťáci ven ze šatny. Vyběhnu pak z auta a plesk!“ pokračoval ve vtipkování Suchánek.

Vémola pak vysekl známému herci a bavičovi poklonu za pořad Partička, který je založený na okamžité improvizaci, a chtěl si to také zkusit. Požádal proto Suchánka, aby mu zahrál soupeře. Z publika se pak ozývaly výbuchy smíchu. Michal Suchánek pak požádal hostitele, zda by mohli porovnat síly v páce. Vémola ale odmítl, s tím, že kdyby prohrál, bude mít z ostudy kabát.

„Já tě nikdy nemůžu porazit… Já tě můžu porazit leda autem,“ rozesmál diváky opět Suchánek.

Karlos SHOW je zpátky! Jak se Terminátor těšil na další natáčení a koho pozval?
Video se připravuje ...

Další natočené díly Karlos show:

1. zpívající bojovníci – Marpo a Václav „Noid“ Bárta

KARLOS SHOW: Marpo s Noidem promluvili o zápasení, šikaně, došlo i na stare down
Video se připravuje ...

2. hokejový díl – bývalí hokejisté Jan Platil, Michal Martínek a bývalý trenér a nyní mentální kouč Marián Jelínek

KARLOS SHOW: O hokejových b(p)itkách a síle mysli. Kouč Jelínek vs. nevěřící Vémola
Video se připravuje ...

3. atletický díl – běžci Jakub Holuša a Klára Seidlová, legendární diskař Imrich Bugár

KARLOS SHOW: Koule dvakrát nad patou! Bugár učil Vémolu, jak na disk
Video se připravuje ...

4. boxerský díl – boxeři Rudolf Kraj, Lucie Sedláčková, Rostislav Osička a herec Jiří Krampol

KARLOS SHOW: Radši do držky dát, než dostat, bavil Krampol. Co ženy v boxu?
Video se připravuje ...

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud