17. dubna 2020 • 16:50

Jakub Štáfek a MMA: v Oktagonu uspal soupeře po 69 sekundách

Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Než dvaceti tisíci diváků natřískanou O2 arenu dostala výhra Attily Végha nad Karlosem Vémolou v Zápasu století, fanoušci aplaudovali překvapivému hrdinovi. Herec a režisér Jakub Štáfek začal svou kariéru v kleci tvrdým knockoutem Petera Benka po pouhých 69 sekundách.



Tehdy padal déšť. Tak to zpívá Helena Vondráčková , jejíž song doprovodil Jakuba Štáfka do klece. V ní pak padla na bradu Petera Benka rychlá pravačka následovaná levačkou, která slovenského podnikatele v okamžení poslala do snů.

„Že mě uspal si nepamatuju. A co si nepamatuju, to se nestalo,“ rozesmál publikum Benko, když se trochu zotavil.

To už ale aréna oslavovala triumf sportovně vybaveného kumštýře, který se proslavil jako zhýralá fotbalová hvězda Julius Lavi Lavický a zahrál si i za Vyšehrad v pohárovém zápase proti Slavii.

O Jakubu Štáfkovi

Jakub Štáfek se narodil 22. května 1990 v Praze. Nejprve se proslavil jako herec v seriálu Ulice. Následně se začal věnovat i vlastní tvorbě. Natočil seriál Vyšehrad, ve kterém se proslavil v hlavní roli jako Julius „Lavi“ Lavický. V plánu má i stejnojmenný celovečerní film.

Kariéru v ringu pak Štáfek zahájil výhrou při Galavečeru profesionálního boxu, když porazil Štěpána Vrbu 2:1 na body. Zápasí ve střední váze do 84 kg, ve které může díky svým dispozicím využít výškovou převahu a dlouhé ruce.

Potkat ho můžete i na fotbalovém hřiště v dresu Real TOP Praha při charitativních akcích.

V O2 areně v kleci zakončil druhý díl Projektu X, v němž byl další výzvou pro Slováka Benka, jenž v prvním díle show zhubnul ze 150 kilo na bojovou váhu a dokonce má už za sebou v MMA vítězství.

Rozhodující moment. Jakub Štáfek ukončil zápas KO už v prvním kole.
Rozhodující moment. Jakub Štáfek ukončil zápas KO už v prvním kole.

V sobotním večeru Benko zkusil Štáfka hned stáhnout v zemi, pak ale inkasoval několik kopů a pak šel tvrdě k zemi.

„Scénářů bylo několik, ale my jsme si dobře nastavili hlavu, od začátku jsme věděli, co chceme dělat. Že to skončilo takhle rychle je pěkný. Sedla tam dobře, dobrá byla,“ hodnotil Štáfek s úsměvem.

Benkův druhý Projekt X skončil nepříjemnou ránou. „V každém případě ničeho nelituju,“ ujistil Benko přesto. „V první řadě šlo o transformaci mého těla, zhubnul jsem ze sto padesát kil na tu váhu, co mám dnes.“

To Štáfek si v euforii vylezl na břevno klece a koupal se v ovacích fanoušků. „Jsem hrozně dojatej, mám v sobě elixír, který si nedovedeš představit. Je to lepší než orgasmus a heroin, který jsem vyzkoušel asi třistakrát v životě,“ vyprávěl před kamerou iSport TV.

SESTŘIH: Herec Štáfek zazářil v O2 Areně, soupeře sundal po 69 vteřinách
Video se připravuje ...

Ještě uprostřed vyprodané arény si vychutnával ovace. „Je to top, děkuju vám za to, lidi. Jste bezvadný!“ hlásil a dodal: „V bojových sportech chci určitě pokračovat dál. Dalo mi to disciplínu, kterou jsem potřeboval.“

Když se ho ale promotér Oktagonu Ondřej Novotný zeptal na možnost dalšího zápasu, Štáfek ho popíchl: „Já spíš půjdu do XFN, oni jsou zase na vzestupu.“ U bojových sportů však chce zůstat.

Automobilový fanoušek značky Subaru pak s úsměvem připomněl promotéra zkrachovalé organizace: „Musíš si dávat pozor, abys nedopadl jak Kareš!“

Vstoupit do diskuse
4
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud