11. ledna 2019 • 12:20

UFC oznámila další zápas pro Prahu! Fishgold narazí na Teymura

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejslavnější světová MMA organizace se už chystá na svůj pražský galavečer a oznámila pátý zápas. V něm se v pérové váze ukáže zkušený Chris Fishgold z Anglie a jeho soupeřem bude švédský bojovník Daniel Teymur. Pro jednoho z nich to tak bude premiérová výhra v UFC, tam zatím ještě štěstí neměli.



Angličan Fishgold si před vstupem do slavné zámořské soutěže vybojoval slušnou sadu výher. Sedmizápasovou šňůru mu však hned v prvním zápase překazil Calvin Kattar, který ho v prvním kole umlátil. Fishgold tak poprvé v kariéře poznal porážku technickým knockoutem a rozhodně tak bude chtít svůj premiérový zápas napravit.

Stát v cestě mu bude Daniel Teymur ze Švédska. Ten měl vstup do slavné organizace obdobný, dokonce tam zažil svou vůbec první porážku v profesionálním MMA. Teymur tak přišel o šestizápasovou šňůru a v UFC už dvakrát prohrál, i on tak bude mít velkou motivaci vybojovat první výhru.

Už dříve byl oznámen hlavní zápas večera, ve kterém se utká Jan Blachowicz s Thiagem Santosem. V duelu těžkých vah se pak představí Stefan Struve a Marcos Rogerio de Lima. Vůbec prvním oznámeným zápasem byla jediná česká zástupkyně v UFC Lucie Pudilová, která se utká s tvrdou Liz Carmoucheovou. A zatím posledním oznámeným zápasem je souboj Magomeda Anakaleva s Darkem Stošičem.

Pražský galavečer se uskuteční 23. února v O2 areně v rámci UFC Fight Night Prague. Veškeré vstupenky byly vyprodány téměř okamžitě, a tak se mohou bojovníci těšit na zcela zaplněnou arénu.

Daniel Teymur se v Praze střetne s Chrisem Fishgoldem.Foto UFC.com

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud