14. září 2020 • 21:55

Má Sparta na titul? Kde bude Hložek za rok a jak se změnila chemie v kabině?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparta je poprvé po čtyřech letech v čele ligové tabulky a proti Karviné prokázala i velkou psychickou odolnost, když předvedla velký obrat z 0:2 na 5:2. Otočil po letech vzestupů a pádů letenský klub konečně list a má větší mentální sílu? Může konečně bojovat i o titul, anebo ho ještě brzdí zásadní slabiny? Kde je hledat a v čem se naopak změnila chemie v kabině i celkový chod klubu? Je za poslední čtyři roky v nejlepším stavu jako takový?

 

Nejen to bylo předmětem extrémně nabitého speciálního živého vydání iSport podcastu s redaktorem deníku Sport Janem Vackem. Dozvíte se, jakým způsobem se ve Spartě projevuje práce vedoucího fyzické přípravy hráčů Bena Ashwortha, proč je výběr Václava Kotala efektivnější v útoku a v čem se zlepšil i jeho herní projev.

 

Nechybí ale ani celá řada zákulisních informací o tom, jak vypadá zdravotní stav Dávida Hancka a jak Sparta řeší budoucnost stoperské řady. Probíráme zevrubně také střed pole v záloze – proč se zatím Michal Trávník neprosadil, dopadne přestup Davida Pavelky a proč je podle Jana Vacka Michal Sáček jedním z nejlepších tří hráčů Sparty? Neopomíjíme ani spor s Martinem Haškem a druhé hlavní téma dnešního dílu – budoucnost Adama Hložka. Jaký pro něho Sparta připravila plán do letošní sezony a bude tento ročník pro něj poslední ve sparťanském dresu?

 

O tom všem a mnohém dalším diskutují redaktoři Sportu Jan Vacek a Martin Vait. Všechny díly iSport podcastu najdete na iSport.cz/podcasty a ve všech podcastových aplikacích včetně Apple Podcasts nebo Spotify, jako i na YouTube kanále deníku Sport.

 

0:00 Bude Sparta bojovat o titul? Kde má největší rezervy?

12:30 Proč je Sparta mentálně odolnější? Jak se změnila chemie v kabině?

18:06 Ubývají Spartě zranění a projevuje se Ashworthova práce? Proč se Sparta zlepšila herně a je efektivnější?

28:33 Co se děje s Hanckem? Shání Sparta posily na post stopera?

37:33 Mají Karlsson a Plavšič ještě budoucnost ve Spartě? Proč se zatím Trávník neprosadil?

48:34 Je záloha slabina nebo přednost Sparty? Dopadne Pavelkův přestup a co transfery?

1:01:39 Jak se vyvíjí spor s Haškem?

1:11:31 Jaký má Sparta plán pro Hložka? Bude za rok v Anglii nebo v Německu?



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud