7. února 2018 • 20:30

Plzeň má strach o Chorého. Viděl jsem v tom úmysl, řekl Vrba o zákroku

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Plzně se naladili na vstup do jarních bojů v Evropské lize výhrou nad čínským Kuej-čou Cheng-feng (2:1). Závěrečný duel přípravy na soustředění ve Španělsku ale předčasně skončil pro útočníka Tomáše Chorého, který musel po nešetrném zákroku krátce před koncem střídat. „Viděl jsem v tom úmysl,“ má jasno kouč Viktorie Pavel Vrba.



„Zpočátku to vypadalo velice špatně, pak se Tomáš po chvilce odpočinku zvednul a doufám, že bude v pořádku. Ze strany soupeře jsem v tom z mého pohledu viděl úmysl, stoperovi se totiž moc nelíbil předchozí vzájemný souboj. Doufám, že to nebude nic vážného,“ uvedl Pavel Vrba pro klubový web.

„Zakončit soustředění vítězstvím je velice dobré, hlavně, když jsme si zde připsali dvě výhry a jednu remízu. Zápasy pravdy ale teprve přijdou,“ varoval kouč po výhře, kterou zařídili Krmenčík a Čermák. „Za týden nás čeká ostrý start. Doufám, že start zvládneme a jarní sezonu začneme tak, jak jsme ji zvládli na podzim,“ přál si Vrba.

„Byl to dnes hodně bojovný zápas. Dost se běhalo, soupeř byl nepříjemný v soubojích. Jsem ale rád, že jsme generálku zvládli vítězně," potěšilo i Patrika Hrošovského. „Soupeř byl opravdu velice dotěrný. Místy byly souboje ostré jako v mistrovských zápasech, alespoň nás to kvalitně připravilo,“ věřil slovenský reprezentant.

„Pauza byla dlouhá. Příprava ovšem byla kvalitní, takže bychom měli být dobře připraveni. Trénovalo se dost, zbývající týden před zápasem s Partizanem už bude o doladění pár posledních detailů,“ hlásil Hrošovský.

Góly

Domácí: 8. Krmenčík, 68. Čermák

Hosté: 51. Chery

Sestavy

Domácí: Hruška – Řezník (72. Havel), Hejda (46. Hájek), Hubník (C), Limberský (72. Kovařík) – Hrošovský, Hořava (72. Ivanschitz) – Petržela (82. Jan Kopic), Kolář (61. Čermák), Kopic (61. Zeman) – Krmenčík (61. Chorý – 82. Marek Bakoš).

Hosté: Sipeng – Ting (61. Jelavic), Longchang (61. Xin), Hao (46. Suárez), Hejng (61. Li) – Yunlong (C) (75. Kaimu), Fang (46. Allong), Chery, Mengqi (61. Liang), Lminjan (76. Yingjian) – Zhengyu (46. Xueming).

Karty

Domácí: Petržela

Hosté: Zhi

Rozhodčí

Stadion

Villaitana Football Center, Benidorm (ESP)

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud