14. května 2018 • 17:11

Sparta testuje útočníka z Brightonu. V juniorce už pomohl ke gólům!

Autor: pj, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na Letné už pilně ladí kádr pro nadcházející sezonu. A nové hráče hledají i v zahraničních vodách. Za sparťanskou juniorkou nastoupil v pondělním zápase s Příbramí (4:1) osmnáctiletý útočník Isaac Hutchinson, jenž přijel na testy z anglického Brightonu. Na podhrotové pozici odehrál 87 minut a podílel se na dvou brankách.



„Měli jsme z něj dobrý pocit, hrál odvážně a podal kvalitní výkon. Akorát ke konci trochu přidržoval míč, protože se chtěl ukázat,“ hodnotil Hutchinsona kouč sparťanské juniorky Michal Horňák.

„Zatím je předčasné mluvit o tom, zda podepíše smlouvu. Trénuje s námi týden, vidíme ho fakt krátce. Ale na ročník 2000 by to nemuselo být špatné. Chtěli bychom testy prodloužit do čtvrtka, aby odehrál ještě zápas se Zlínem,“ dodal Horňák.

Hutchinson v této sezoně nastoupil do čtrnácti zápasů za Brighton U18 (v průměru 68 minut na utkání) a zaznamenal dva góly a dvě asistence. Vedle podhrotového postu naskakoval také na křídelních pozicích.

Sparta potvrdila, že chce pokračovat v mezinárodní cestě a lanaření zajímavých hráčů z ciziny. Vedle toho se zajímá o hráče z české nejvyšší soutěže. Cílem je vyladit kádr tak, aby mohla opět zaútočit na mistrovský titul.

CELÝ SESTŘIH: Jihlava - Sparta 0:1. Rozhodl Kanga, Vysočina trefila břevno a tyč
Video se připravuje ...

Jihlava - Sparta: Kanga se prosadil z velké dálky! Míč skočil před Rakovanem - 0:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud