23. června 2019 • 19:00

Opava otočila zápas s Brnem během minuty. Zlín porazil Škendiji

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Opavy porazili po obratu druholigové Brno 2:1. Slezané díky gólům Jana Žídka a Jana Řezníčka vyhráli i třetí přípravný duel. Zbrojovka nenavázala na vítězství 1:0 nad Zlínem. Naopak fotbalisté Fastavu si spravili chuť se severomakedonskou Škendijí, kterou po gólu Pavla Vyhnala porazili 1:0.



Opava v úvodu přípravy porazila Chlebičov 9:0 a poté si poradila 4:0 s Vítkovicemi. Utkání ve Štěpánkovicích lépe odstartovalo Brno, které v 29. minutě poslal Štepanovský hlavičkou do vedení.

Do druhého poločasu nastoupily oba celky s jinou jedenáctkou. V 61. minutě vyrovnal po rohovém kopu Žídek a vzápětí Opava dokonala zvrat. Řezníček využil zaváhání brněnského Bariše a střelou z hranice šestnáctky zařídil svému týmu vítězství.

O úspěchu Fastavu rozhodl Vyhnal ve 14. minutě po rohovém kopu. O pět minut později se Zlínu zranila nová posila Vraštil, který musel vystřídat.

Svěřenci trenéra Josefa Csaplára vyhráli v přípravě podruhé. Nejprve porazili Trnavu 2:1 a následně podlehli Zbrojovce 0:1.

Přípravná fotbalová utkání:
SFC Opava - Zbrojovka Brno 2:1 (0:1)
Branky: 61. Žídek, 61. Řezníček - 29. Štepanovský.

Sestava Opavy: I. poločas: Šrom - Hrabina, Simerský, Svozil, Knejzlík - Matoušek, Zavadil, Suchan, Jursa, Mondek - Dedič. II. poločas: Fendrich - Helebrand, Koschatzký, Žídek, Václav - Jurečka, Souček, Řezníček, Schaffartzik, Stáňa - Opoku. Trenér: Kopecký.

Fastav Zlín - Škendija Tetovo 1:0 (1:0)
Branka: 15. Vyhnal.

Sestava Zlína: Dostál - Matejov, Hlinka, Buchta, Nečas - Džafič, Vraštil (19. Janetzký), Podio, Jiráček, Vakho - Vyhnal. Trenér: Csaplár.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud