Jan Podroužek
7. března 2012 • 14:44

Vítáme fotbalisty TJ Koněšín A! Amatéři byli VIP hosty na Spartě

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

ČESKÝ FOTBAL | VIDEO | Řežbu o titul mezi Spartou a Plzní sledovali z letenské VIP lóže fotbalové legendy, mocní funkcionáři… a necelá čtyřicítka amatérů ze III. třídy. Koněšín, klub z Třebíčska, uspěl v soutěži Gambrinusu Kopeme za fotbal a zabral parádní výhru: stal se VIP návštěvou v Generali Aréně. Prohlédl si kompletní zázemí prvního týmu Gambrinus ligy a večer pak sledoval největší tuzemský šlágr.



Za celou jejich fotbalovou kariéru se jim stěží dostane takové pozornosti. Zhruba čtyřicítku amatérů z Koněšína, celku třebíčské III. třídy, která se v tabulce své soutěže potlouká na sedmém místě, prováděl vnitřkem sparťanského stadionu sedminásobný reprezentant a bývalý brankář letenských Tomáš Poštulka.

„LED obrazovka, kterou vidíte, má rozměr 60 metrů čtverečných. Jako průměrný byt v Česku,“ ohromil další z průvodců Tomáš Křivda, projektový manažer Sparty „velmi důležité“ hosty, když vstoupili na zelenou plochu. „Škoda, že tam nebyl plný dům, když jsme tam vlezli,“ postěžoval si na vyprázdněné tribuny kapitán družstva Lukáš Špaček.

Na obrovské televizi pak ve třetí minutě utkání Sparta – Plzeň před osmnáctitisícovou návštěvou vyběhly fotografie koněšínského celku s textem: „Vítáme fotbalisty TJ Koněšín A!“ Nakonec prolezli hráči a realizační tým mužstva z Vysočiny i tiskové centrum, kde si osahali novinářskou řeholi, když zasypávali otázkami oba průvodce.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud