Jan Podroužek
28. července 2015 • 09:55

Spláchla je BOUŘKA! Sparťané v Moskvě prchali před průtrží mračen

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MOSKVY | Nejdřív bylo všude krásně modro. Obloha vymetená, a sparťané se chystali na večerní trénink den před zápasem třetího předkola Ligy mistrů proti domácímu CSKA Moskva. Pak jako když mávnete rukou, nebe se zatáhlo a na trávník v Chimkách dopadaly provazy deště. Letenský výběr musel po čtrnácti minutách ze hřiště. Nakonec ale po krátké pauze dotrénoval.



Počasí se včera v Moskvě během nepatrné chvilky úplně obrátilo. Příjemných 25 stupňů se razantně ponížilo, začal foukat silný vítr a do toho průtrž mračen jak vyšitá. V tu dobu si zrovna Sparta odbývala předzápasový trénink.

Brutální průtrž mračen se spustila na trénující fotbalisty Sparty
Brutální průtrž mračen se spustila na trénující fotbalisty Sparty

Všichni hráči se stihli jen párkrát proběhnout s balonem po hřišti, protáhnout se. Gólmani sotva začali rozcvičku. A všichni celí durch pak po čtrnácti minutách museli zpátky do kabin.

Nejdřív se zdálo, že mají s dalším průběhem přípravy utrum, nakonec se ale po pár minutách vrátili zpátky a v o něco příznivějším dešti dorazili trénink.

Dnes má být počasí v Moskvě zase nevyzpytatelné. Některé zpravodajské servery hlásí kontinuální déšť od šesté do deváté večer, tedy přesně v době, kdy Sparta hraje s CSKA první zápas třetího předkola. Jiné ale odkazují na pohodové podnebí přes dvacet stupňů a sprcha žádná.

Duel CSKA Moskva - Sparta sledujte od 18.15 ONLINE zde »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud