4. března 2013 • 17:25

Tak se dává penalta, předvedl Plašil na dálku Limberskému

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Takhle se kope penalta! Na dálku to ukázal plzeňskému Davidu Limberskému záložník Bordeaux Jaroslav Plašil. „Limba“ v zápase s Baníkem Ostrava zklamal, jeho kolega z fotbalové reprezentace byl ve francouzské lize úspěšný. Při penaltě měl ale taky pořádnou kliku. Míč nakonec skončil v síti a Plašil udělal na soupeře dlouhý nos. Po zápase ho ale nálada na legrácky přešla, jeho tým prohrál v Lille 1:2.



Plašil si postavil míč na penaltový puntík za stavu 0:0. Na rozdíl od Limberského v Plzni vsadil na ránu po zemi. Ta mířila také do středu branky, kde se snažil lapit míč gólman Lille.

VIDEO| Podívejte se, jak Plašil proměnil penaldu (od času 0:30)

Jenže měl smůlu, rána mu prošla mezi nohama. O jednu nohu škrtla, ale zaplula do sítě. Plašil mohl začít slavit, v černých rukavicích udělal na znamení radosti na soupeře dlouhý nos. Poté dal na znamení triumfu ruce nad hlavu.

Oslavy byly stejně jako v Plzni předčasné. Západočeši zápas s Baníkem Ostrava dovedli k remíze, Bordeaux dokonce prohrálo 1:2 a Plašil měl po radosti.

Český záložník Jaroslav Plašil proměnil v dresu Bordeaux penaltu na půdě Lille, když měl pořádnou kliku. Nakonec ale jeho tým prohrál 1:2
Český záložník Jaroslav Plašil proměnil v dresu Bordeaux penaltu na půdě Lille, když měl pořádnou kliku. Nakonec ale jeho tým prohrál 1:2

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud