1. listopadu 2016 • 13:00

Inter propustil De Boera. Vést ho má Ital, který podlehl Spartě s Laziem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

U fotbalistů Interu Milán skončil po necelých třech měsících ve funkci trenér Frank de Boer. Vedení soupeře Sparty Praha v Evropské lize dnes nizozemského kouče odvolalo. Jeho místo dočasně zaujme trenér juniorky Stefano Vecchi, který mužstvo povede ve čtvrtečním zápase EL se Southamptonem.



Stálým nástupcem De Boera se má podle italského listu Gazzetta dello Sport stát Stefano Pioli, který naposledy vedl Lazio Řím. Mezi kandidáty na uvolněné místo jsou zmiňováni i André Villas-Boas, Marcelo Bielsa, Leonardo, Laurent Blanc a Francesco Guidolin.

Pioli naposledy vedl Lazio, ve kterém skončil pár týdnů poté, co doma prohrál v osmifinále Evropské ligy 0:3 právě s Letenskými a vypadl z celé soutěže. Vaz mu tehdy zlomila remíza s AC Milán a následná porážka v derby proti AS, které jeho svěřenci prohráli 1:4.

De Boer po minulé sezoně odešel z Ajaxu Amsterodam a v Interu nahradil Roberta Manciniho. V novém angažmá se však bývalému obránci nedařilo a prohrál sedm ze čtrnácti soutěžních zápasů včetně zářijového utkání na Spartě (1:3). Milánský celek je v italské lize dvanáctý a ve skupině EL poslední.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud