8. března 2017 • 04:40

Čech chce chytat Ligu mistrů, Krejčího sledují velké kluby, říká Kolář

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stará se o přední české fotbalisty, stál například za přestupem Bořka Dočkala do Číny. Elitním klientem je gólman Arsenalu Petr Čech, v Itálii se dobře jeví Ladislav Krejčí. V pořadu iSport TV Overtime hovořil Viktor Kolář, šéf agentury Sport Invest. Co o svých hráčích prozradil?



Petr Čech je momentálně jediným českým fotbalistou, který se drží mezi absolutní elitou. V Arsenalu hraje o špičku Premier League, kde chytá většinu zápasů.

"Jeho pozice je pevná a stabilní. Věřím, že bude v Arsenalu dál prokazovat pozici jasné jedničky, je výraznou osobností celé soutěže," zdůraznil do kamer iSport TV Viktor Kolář.

Čech sice dostává přednost v Premier League, na evropských kolbištích ale nastupuje jeho konkurent David Ospina. "Takhle to bylo nastavené už před začátkem sezony, každý z brankářů má svou roli a soutěž, to se dodržovalo, i teď v Lize mistrů proti Bayernu," vysvětlil Kolář.

Kolář v OVERTIME: O Krejčím se bavíme s top italskými kluby
Video se připravuje ...

"Ale Petr by příští sezonu rád chytal Ligu mistrů, nastupovat tam je něco extra, pro to hráč přestupuje do velkých klubů. Petr miluje zápasy, čím víc má odchytáno, tím je spokojenější. Zatím mu funguje tělo, chce chytat," dodal Kolář.

Velmi dobrou pozici si vybojoval v Itálii Ladislav Krejčí . "Jsme rádi, že se bleskově adaptoval v Itálii, získal trvalé místo v základní sestavě. Na téma Láďa Krejčí jsme mluvili s předními kluby italské soutěže, ale v tuhle chvíli je to předčasné, nemá kam spěchat," naznačil o možném dalším přesunu českého reprezentanta.

V Boloni, kde nastupuje, si levonohého záložníka nesmírně oblíbili. "Je to hodně silný člověk, dře jako mezek, vydržel všechny tréninkové dávky v přípravě. Zamiloval si ho trenér, je takticky vyspělý, rychlostně vybavený," vyjmenoval Kolář kvality svého klienta.

Kolář v Overtime: Kdyby Sparta nevybouchla v Rostově, Dočkal by zůstal
Video se připravuje ...

NEJ zákroky Premier League: Čech vyškrábl dělovku, Boruc lapil penaltu Ibrovi
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud