28. října 2015 • 21:52

Problém pro Floridu! Jágr se s Coloradem zranil, ve středu netrénoval

Autor: ČTK, mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr nedohrál v NHL úterní zápas Floridy s Coloradem, který Panteři i bez něho vyhráli 4:1. Český hokejový útočník odstoupil ze hry už v první třetině kvůli zranění v dolní části těla. Ve středu třiačtyřicetiletý nejproduktivnější hokejista Panthers netrénoval, ale podle vedení klubu by měl být brzy v pořádku.



Jágr strávil na ledě celkem dvě minuty a třicet sekund. Absolvoval první tři střídání, pak se ale na několik minut ze hry vytratil. Znovu naskočil až v 18. minutě, pouze však na šest sekund a od druhé třetiny už zůstal v kabině.

"Myslím, že to jsou třísla nebo kyčel, ale je to jen něco malého," řekl po zápase trenér Floridy Gerard Gallant. "Doufám, že zítra bude v pořádku."

Co mohlo trenérovi udělat radost bylo to, že jeho svěřenci se bez svého nejproduktivnějšího muže semkli a dokázali Colorado bez potíží skolit. "Dobré týmy mají ve své sestavě hráče, kteří za to dokážou vzít, když se jiní zraní," řekl pro Miami Herald po utkání Vincent Trocheck, který se díky dvěma gólům a nahrávce stal hvězdou utkání.

Panthers totiž v zápase nechyběl jenom Jágr, do bitvy vůbec nemohl nastoupit také zraněný Aleksander Barkov, tedy další muž z první formace. A tak se na střeleckou listinu vložili jiní. Mimo jiné zkušený bek Brian Campbell, jenž skóroval poprvé v sezoně a také útočník Reilly Smith.

"Bylo nepříjemné vidět Jágra opouštět led takhle brzy. Je skutečně důležitou součásti našeho mužstva. Ale máme mnoho dalších velmi dobrých hráčů," dodal hráč, který se s českým hokejistou potkal už před lety v Dallasu.

VIDEO: Sestřih utkání Florida - Colorado

MATCH OVERVIEW LEGACY
28. 10. • 00:30
Florida Panthers
Florida Panthers
4:1
ONLINE
28. října
00:30
Colorado Avalanche
Colorado Avalanche
Góly

Domácí: 19:41. Trocheck, 42:58. Trocheck, 49:49. Smith, 54:02. Campbell

Hosté: 59:04. Landeskog

Sestavy

Domácí: Luongo (Montoya) – Campbell, Ekblad – Mitchell, Gudbranson – Kulikov, Petrovic – Huberdeau, Bjugstad, Jágr – Pirri, Bolland, Smith – Jokinen, MacKenzie, Howden – Brickley, Trocheck, Thornton. Trenér: Gerard Gallant.

Hosté: Berra (Varlamov) – Beauchemin, Johnson – Holden, Barrie – Zadorov, Guenin – Everberg, Duchene, Iginla – Landeskog, MacKinnon, Skille – Tanguay, Söderberg, Comeau – McLeod, Mitchell, Grigorenko. Trenér: Patrick Roy.

Rozhodčí

Furlatt, Kozari – Amell, Racicot

Stadion

BB&T Center, Sunrise

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud