29. ledna 2016 • 10:00

Paláta na ledě kosí! Obránce Toronta ho srazil loktem k zemi

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sotva se vrátil český útočník Ondřej Palát ze zranění, už ho na ledě zase kosí. V duelu proti Torontu si na něj ve 24. minutě vyšlápl Frank Corrado. Ten ho u mantinelu zastihl nepřipraveného a ramenem ho srazil k zemi. Za nebezpečný kousek si odseděl jen dvě minuty.



Úterní utkání mezi Tampou Bay a Torontem bylo rozhodnuté už od páté minuty. V té době se totiž trefil Steven Stamkos, další gól už nikdo jiný nepřidal, a tak utkání skončilo fotbalovým výsledkem 1:0.

Torontu se letos nedaří, v divizi jsou na poslední příčce, a tak bojují ze všech sil. Ve 24. minutě to ovšem s důrazem Frank Corrado přehnal. Chtěl obrat o puk Ondřeje Paláta , který se však zrovna díval po spoluhráčích, a tak rozjetého Kanaďana neviděl. Úderu do hlavy se tak neměl jak vyhnout.

Ke Corradovi se ihned sjeli Palátovi spoluhráči, k žádné strkanici však nakonec nedošlo. Rozhodčí se rozhodli udělit obránci Toronta dvouminutový trest za nedovolené bránění. Českému útočníkovi se naštěstí nic vážného nestalo. Z ledu se okamžitě sebral a v utkání bez problémů pokračoval.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud