11. února 2016 • 14:35

Jagger má dres od Jágra. Syn známého beka dostal cenný dar

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brent Burns patří mezi nejzajímavější osobnosti zámořské hokejové scény posledních let. Potetovaný sympaťák s urostlým plnovousem je klíčovým zadákem San Jose a český fanoušek si ho může pamatovat i z loňského mistrovství světa v České republice. Extravagantní Kanaďan se mino jiné účastnil nedávného Utkání hvězd a přivezl z něj speciální dárek svému synovi Jaggerovi.



I když sám Jagger Burns byl jednou z hvězdiček zámořské exhibice. V soutěži o nejkreativnější nájezd nahradili společně se synem Joe Pavelskiho své otce a blonďatý klučík po vstřelené brance ještě předvedl na ledě malý taneček.

VIDEO: Malý Burns dal gól a pak zatančil

Možná i ten mu pomohl k malému dárku od Jaromíra Jágra. Legenda podepsala chlapcovi s podobným jménem jeho dres a nezapomněla věnování, ale těžko říct, jestli z daru spíš neměl větší radost otec. Ten skrz sociální síť Twitter vyřídil českému hokejistovi dík a vystavil fotku nadšeného syna.

"Je nadšenej. I když těžko říct, jestli už vůbec chápe, jak cool to doopravdy je," připsal Burns, který se na Utkání hvězd objevil v masce Chewbaccy z Hvězdných válek.

 

Zarostlý Brent Burns si na nájezdy nasadil masku filmového Chewbaccy
Zarostlý Brent Burns si na nájezdy nasadil masku filmového Chewbaccy

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud