4. dubna 2016 • 09:59

Cibulková ostře o Šarapovové: Nechybí mi, je arogantní a namyšlená

Autor: iSport.cz, rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Soucit nebo slitování s padlou hvězdou Marií Šarapovovou? S tím u Dominiky Cibulkové nepochodíte. Slovenská kráska totiž má na dopující Rusku víc než jasný názor…



„Překvapila mě převaha diplomatických reakcí, když si všichni ve skutečnosti myslí něco úplně jiného,“ nebrala si Cibulková servítky v rozhovoru pro denník Šport. „Já jsem se k tomu nevyjadřovala, protože nechci být jediná, kdo otevřeně řekne svůj názor na tenhle případ,“ dodala v současné době slovenská dvojka.

Že by se Šarapova nějak hlídala, to se říct nedá.
Že by se Šarapova nějak hlídala, to se říct nedá.

„Řeknu jen tolik: Šarapovové mi vůbec není líto a na okruhu mi nechybí. Ona je absolutně nesympatický člověk,“ prohlásila na plná ústa Cibulková. „Arogantní, namyšlená a chladná osoba. Když vedle ní sedím v šatně, ani nepozdraví,“ popsala krásná blondýnka, jak vidí ruskou hvězdu.

Šarapovová se před necelým měsícem přiznala, že na Australian Open jí našli v těle lék meldonium, který je od nového roku na seznamu zakázaných látek. Někdy konci dubna by jí mělo čekat první slyšení u antidopingového tribunálu, který jí může potrestat až čtyřletým zákazem činnosti.

Sexy souboj tenisových krásek: Cibulková vyzvala Plíškovou - podívejte se ZDE »

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud