18. července 2022 • 08:47

Lewandowski už je s Barcou. Přivítání se spoluhráči, čeká se na podpis

Autor: ČTK, vmn
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Polský fotbalový útočník Robert Lewandowski se v neděli před svým očekávaným přestupem z Bayernu Mnichov připojil v Miami k týmu Barcelony. Třiatřicetiletý kanonýr by měl dnes v katalánském velkoklubu absolvovat lékařskou prohlídku a podepsat smlouvu.



„Jsem moc šťastný, že jsem členem FC Barcelona,“ uvedl Lewandowski ve videu na sociálních sítích už v barcelonských barvách. Prvního tréninku před americkým turné se ještě nezúčastnil. "Mluvil jsem s Xavim. Řekl mi, že spolu hodně dokážeme, jsem v Barceloně pro trofeje," řekl ještě před odletem německým médiím.

Na letišti v Miami čekalo na jeho let několik fanoušků, polský reprezentant vystoupil v mikině svého nového klubu, následně se přivítal s novými spoluhráči. 

Kluby se na Lewandowského přestupu dohodly v sobotu, Bayern by měl za svou dlouholetou oporu dostat 50 milionů eur. Nejlepší hráč světa podle ankety FIFA za poslední dva roky by měl pomoci Barceloně napravit minulou sezonu, v níž po loňském odchodu Lionela Messiho nezískala žádnou trofej.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud