14. května 2021 • 19:45

Tipy 4. kola CS:GO: Enterprise porazí eSubu, Sinners udrží první příčku

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po týdenní pauze se vrací Sazka eLEAGUE v CS:GO. Enterprise se pokusí proti eSubě prodloužit svou sérii neporazitelnosti, mladí Brute vyzvou dvojnásobné šampiony ze Sinners. První dva týmy tabulky Sazka eLEAGUE budou ve svých špílech favority, podobně na tom budou i Sampi proti eEriness MARVO.



eSuba - Enterprise (13:00)

Tip: Vítězství Enterprise (kurz 2,30)

Zápasy můžete sledovat živě na twitch.tv/eleaguecz.

Esubě se v lize nedaří. Jedinou výhru v prvních třech kolech si připsala proti posledním eEriness MARVO. Na druhé straně Enterprise ještě v Sazka eLEAGUE neprohráli, spolu s Entropiq jsou pasováni do role hlavních vyzyvatelů Sinners. 2:0 pro Enterprise.

eSuba
6,00

Remíza
2,00

Enterprise
2,30

Sinners - Brute (15:00)

Tip: Vítězství Sinners (kurz 1,21)

Zápasy můžete sledovat živě na twitch.tv/eleaguecz.

Nejlepší česko-slovenský tým posledních let proti mladé sestavě Brute, která teprve sbírá zkušenosti. Brute nedají favoritovi celé ligy nic zadarmo, Sinners si ale BO2 sérii pohlídají a vyhrají 2:0.

Sinners
1,21

Remíza
4,10

Brute
30,00

eEriness MARVO - Sampi (17:00)

Tip: Vítězství Sampi (kurz 1,45)

Zápasy můžete sledovat živě na twitch.tv/eleaguecz.

Od prohry Sampi proti eEriness MARVO uběhl už téměř měsíc. Organizace Jakuba Jankta dala překvapivé prohře zapomenout, do čtvrtého kola Sazka eLEAGUE půjdou v roli favorita. Sampi konečně potvrdí svůj potenciál a zvítězí 2:0.

eEriness MARVO
17,00

Remíza
2,90

Sampi
1,45

Cryptova - Entropiq (19:00)

Tip: Vítězství Entropiq

Cryptova se od vítězství proti eEriness MARVO v prvním kole Sazka eLEAGUE v soutěži hledá. Pětice z ostravské organizace nejdříve nestačila v obrovsky důležitém zápase na Brute, následně podlehla silným Enterprise. Entropiq na druhou stranu zvládli ve třetím kole náročný špíl s eSubou, proti Cryptově budou favority.

Jakou sestavu doporučujeme v Sazka Fantasy?

Enterprise čeká zajímavý zápas s eSubou, kde mohou nasbírat pořádnou dávku bodů. Lukáš „Levi“ Bouřa je pověstný svým Deaglem, pozice Pistol Guru je pro něj jako dělaná. Lukáš „LucasP“ Pócsik trefuje snad jen hlavy, Robert „manguss“ Kasper předvádí dobré výkony a je pátým nejlepším entry fraggerem současného splitu Sazka eLEAGUE.

Tomáše „oskar“ Šťastného jako Snipera netřeba vysvětlovat, Lukáš „capseN“ Koláčný patří mezi častější defusery bomb a stastisticky patří mezi nejlepší (1,2 K/D).

Sestava Sazka Fantasy pro 4. kolo Sazka eLEAGUE CS:GOFoto sazkafantasy.isport.blesk.cz

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud