9. srpna 2021 • 22:20

Spojení slavného fotbalového klubu s tureckou pěticí. Co by to znamenalo pro Flushu?

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patří mezi nejslavnější kluby turecké fotbalové historie, postupně se etablují také v elektronickém sportu. Galatasaray Istanbul se podle informací Esporkolik chystá spojit síly s pěticí hráčů kolem Özgüra „woxic“ Ekera a İsmaila Can „XANTARES“ Dörtkardeşe. A ze stejného zdroje přišla také zpráva o příchodu borce, který by rozbil plány Robina „flusha“ Rönnquista.



Nejúspěšnější tým v historii turecké ligy by mohl zabrousit do vod Counter-Strike: Global Offensive. S informací přišel esportový žurnalista Esporkolik.

Kromě spojení Galatasaraye s novým supertýmem se šíří dohady ohledně pátého hráče celku z Blízkého východu. Ke čtveřici Özgür „woxic“ Eker, İsmail Can „XANTARES“ Dörtkardeş, Ömer „imorr“ Karataş a Buğra „Calyx“ Arkın se měl původně připojit Ahmet „paz“ Karahoca.

Jak se však zdá, plány se mění a posledním členem by mohl být Yasin "xfl0ud" Koç. Ten se v květnu stal součástí týmu Gorillaz, do kterého si jej vybrala švédská legenda Robin "flusha" Rönnquist. Bude se muset poohlížet po novém spoluhráči?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud