21. května 2022 • 20:46

Karrigan si chce zahrát v Česku! A jak hodnotí atmosféru Majoru v Antverpách? Dozvíte se v rozhovoru

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejlepších hráčů světa Finn "karrigan" Andersen měl velký důvod k radosti. V čase, kdy dával rozhovor Sazka eLEAGUE, v něm ještě rezonovalo vítězství v semifinále PGL Majoru. Dánský hráč v TOP světové sestavě FaZe Clan zhodnotil cestu svého celku turnajem i elektrizující atmosféru v Antverpách. Stihl také poslat zdravici českým fanouškům. VIDEO v článku.



Finn Andersen, jak ho všichni fanoušci znají: usměvavý borec, který hecuje publikum a vytváří v aréně parádní atmosféru. Na "karrigana" se zkrátka nejen díky jeho výkonům skvěle kouká, ale především fandí.

Zkušený player toho odehrál na nejvyšší scéně mraky a moc dobře ví, jak pracovat s tlakem i rozvášněným publikem. "Atmosféra je tu skvělá," hodnotí. "Je to něco speciálního. Jsem šťastný, že si můžu užívat tyhle momenty teď před davy," dodává.

Kromě toho se mu také líbí atmosféra ve městě, ve kterém je všudypřítomný PGL Major cítit. Předzahrádky se naplňují fanoušky v dresech esportových organizací. 

Na závěr rozhovoru karrigan pozdravil české fanoušky. "Doufám, že u vás bude nějaký velký turnaj," na kterém by se mohl ukázat, odkryl. "Děkuju vám za podporu. Snažím se ze sebe dostat to nejlepší. Mám vás rád lidi," uzavřel. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud