20. září 2022 • 18:10

VIDEO: Je lame mě porovnávat s forsyym, říká h4rn. Sniper ENTERPRISE touží vyhrát na For Games

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po svém příchodu na československou scénu okamžitě zaujal. Bulharský klenot zvedl po odchodu forsyyho a Matyse hru ENTERPRISE opět vysoko. Tak, že se jeho tým řadí mezi favority na stupně vítězů Sazka eLEAGUE. Deyvid "h4rn" Benchev by rád chtěl svojí skvadru dotáhnout až na vrchol a radovat se z vítězství na For Games. Více ve videorozhovoru.



"Pokáždé je cílem první místo... tak to je," odpověděl h4rn neochvějně na otázku, jaké ambice má on a jeho celek ENTERPRISE  v podzimním splitu Sazka eLEAGUE

V týmu je teprve od května letošního roku. Rychle ale zapadl a svými výkony si řekl o pozornost celé československé komunity. Po summer breaku navíc dostal šanci vést EP jako in-game leader. "V první řadě já nemám problém mluvit a přitom hrát. Necítím žádný stres ani náročnost pozice IGL. Když to nebude fungovat, můžu se vrátit k pozici AWPera," uvedl v rozhovoru šíkovný sniper. 

Veřejnost posoudí, zda jsem lepší než forsyy

Mezi největší tuzemské hvězdy, které působí stále na domácí scéně, se řadí sniper SINNERS David "forsyy" Bílý. Stejnou pozici má v EP i h4rn. Oba se tak nevyhnou srovnávání head2head. 

To ale Deyvida Bencheva nechává chladným. "Je lame mě porovnávat s forsyym. Za mě osobně nevím, kdo je lepší. A pro veřejnost? Je to na ní," říká rázně bulharský hráč. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud