20. října 2022 • 16:22

Staří rivalové spojí síly. Legendy švédského Counter-Striku čeká showmatch

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdná pětka půjde znovu do akce! Blížící se IEM Rio Major bude stejně jako jeho předchůdci hostit unikátní exhibici. Letos se proti sobě postaví tým veteránů z Švédska proti domácímu týmu Brazílie.



Modro-žlutá síla

Švédsko patří k jedné z kolébek Counter-Striku což potvrzuje i volba švédských hráčů pro blížící se showmatch. Do akce se postaví Christopher “GeT_RiGhT” Alesund, Patrik “f0rest” Lindberg, Olof “olofmeister” Kajbjer, Jesper “JW” Wecksell a Adam “friberg” Friberg.

Trojice f0rest, friberg a GeT_RiGhT spolu strávila několik let v Ninjas in Pyjamas, v jehož barvách se jim v roce 2014 podařilo vyhrát ESL Cologne Major, kdy ve finále porazili Fnatic. Po odchodu z NIP se v roce 2020 opět setkali v týmu Dignitas.

Legendární spojení

JW a olofmeister oblékali v letech 2014-2017 dres Fnatic, kde se jim mimo jiných úspěchů podařilo v roce 2015 ovládnout slavný Major v Katowicíc. Po letech nekompromisní rivality tak dojde na spojení švédských sil a to rovnou při světové události, kterou Major bezpodmínečně je. 

Exhibiční zápas vypukne před grandfinálem blížícího se Majoru v Riu. ESL doposud nezveřejnilo sestavu týmu Brazílie, takže na odvážlivce, kteří se postaví švédským borcům, si budeme muset ještě počkat.

Zdroj dotesports.com

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud