22. listopadu 2022 • 19:01

Zemětřesení začíná. ENTERPRISE chce jít cestou domácí sestavy. Končí esa Blytz a h4rn

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

K mání jsou dva zahraniční hráči Enterprise Deyvid "h4rn" Benchev a Raul "Blytz" Gligor. Organizace oznámila na svém twitteru, že společně s trenérem Rasmusem "SandeN" Sandenem byli umístěni na přestupovou listinu. Co to pro EP a československou scénu znamená?



Tak zaprvé přijdeme o velký bulharský poklad. Ať už hodnotíte konzistentnost nebo osobní vlastnosti bulharského snipera h4rna jakkoliv, musíte uznat, že tento hráč byl schopen ve světlých chvílích konkurovat nejen forsyymu, ale etablovat se i na mezinárodní scéně. Je škoda, že o takového hráče nejspíš přijdeme, pokud tedy po něm nesáhne organizace z CZ/SK scény. 

Rumunský rifler Blytz zas dotáhl svůj tým k historickému zisku titulu v Sazka eLEAGUE, když byl ve finále podzimního splitu na For Games zvolen nejužitečnějším hráčem (MVP). 

Česká cesta Enterprise? 

Právě Raul Gligor na svém twitteru uvedl, že Enterprise se chce vydat cestou "kompletní české soupisky". Zda to byl jen důvod, který byl Blytzovi vznesen nebo je to opravdu záměr EP uvidíme v příštích týdnech. 

Nejzajímavější bude asi sledovat po jakém AWP hráči případně vítězové Sazky sáhnou. Laťka, kterou nastavili forsyy h4rn je hodně vysoko.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud