24. listopadu 2022 • 14:55

Last Dance? Forsyyho loučení se SINNERS ve finále poháru Sazka. Bitvu o 100 tisíc svede s ENTERPRISE

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední "hříšný" tanec? Poté, co SINNERS umístili Davida Bílého na přestupovou listinu a oznámili staronové angažmá Tomáše "oskara" Šťastného se talentovaný sniper bude loučit. Forsyy zakončí Sazka eCUP symbolicky finálovým duelem s týmem, ze kterého k liberecké organizaci odešel - ENTERPRISE po vítězství v Sazka eLEAGUE budou chtít urvat i pohárové zlato.



SINNERS v ostře sledovaném semifinále dokázali vyzrát na Dynamo Eclot. Stačily jim přitom jen dvě dějství. Na úvodní mapě Inferno zvítězili rozdílem třídy 16:4 a podobný scénář se opakoval i na Vertigu, kde hříšníci dovolili pardubické organizace jen osm kol. 

Forsyy byl přitom nejlepším hráčem na serveru. Došel si pro 37 fragů a sám zemřel jen sedmnáctkrát, což mu vyneslo fantastické K/D ratio 2.18. Kvalitní výkon, co se palebné síly týče, předvedl i zaskakující trenér tomkeejs a znovu dokazuje, že s ním hra SINNERS příliš neklesá. 

"Chtěl bych poděkovat svému týmu, vedení a fanouškům za veškerou podporu. Byl to s vámi krásný zážitek," napsal při oznámení změn v řadách českých jedniček David Bílý. Zážitkům může dát zlatou tečku proti ENTERPRISE.

Finále Sazka eCUP vysíláme na twitchi od 18:00

ENTERPRISE si poradili s Entropiq Prague 

Na druhé straně barikády finálového klání o 100 tisíc korun budou hráči ENTERPRISE. I u nich skončí dosavadní AWP hráč Deyvid "h4rn" Benchev - společně ještě s Blytzem

EP vyzvali v semifinále Entropiq Prague. To rovněž skončilo 2:0, ale vývoj byl dramatičtější. Leckr a jeho parta uhráli na obou mapách dvojciferný počet kol. Střelecky se probudil wipař sesl, ale ani on porážku neodvrátil.

ENTERPRISE tak budou moci zkompletovat "double". Po vítězství v Sazka eLEAGUE mají šanci sebrat si titul i v poháru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud