27. ledna 2023 • 16:00

Další kroky Entropiq? Přijít mají dva zahraniční playeři. Jeden má v životopise Virtus.Pro

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poté, co se Entropiq rozloučil s In-Game Leaderem Michalem "lecrk" Kadlíčkem, se moc informací z tábora zelených masek neprosáklo. V kuolárech už se ale začínají šířit zvěsti o nové sestavě. Ta bude oznámená 1. února. Jaká jména zatím přichází v úvahu? 



Jasné je, že si Entropiq zanechá svůj vybroušený diamant v podobě talentovaného AJTTa. Podle všeho bude v týmu pokračovat i MoriiSko, jehož tryout v Dynamu Eclot byl jen slepou uličkou. 

O dalších jménech se zatím jen spekuluje,Entropiq si jejich zveřejnění chystá na oslavu narozenin, která se bude už příští týden konat v pražském hotelu Hilton. 

Věhlasná jména ze zahraničí a Slovák Rutk0

Podle serveru PLAYZone má být třetím CZ/SK hráčem dvacetiletý Rudolf "Rutk0" Kovalčik. EIQ tak bude moci splnit kvóty na domácí turnaje, kdy je vyžadováno, aby většinu ze sestavy tvořili tuzemští hráči (počítá se i Slovensko). Rutk0 působil v minulosti v Dark Tigers nebo Sampi.

Zkušenosti s pozicí In-Game Leadera má další hodně skloňované jméno v souvislosti s pražskou organizací - Christoph "red" Hinrichs. Ten by byl adekvátní záplatou za leckra. Redovo posledním působištem byla rakouská organizace No Limit Gaming. 

Velkou petardou má být příchod někdejšího hráče Virtus.Pro - čtyřiadvacetiletého polského wipaře Michała "snatchie" Rudzkiho. Ten si vedle zmíněné dnes kontroverzní, ruské organizace, zahrál také ve Sprout nebo AGO.
--

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud