8. prosince 2020 • 07:00

Nejlepší slovenský hráč přišel o spoluhráče, kdo jej nahradí?

Autor: Michal Mašika
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nadějný mezinárodní evropský Dota 2 celek mudgolems přichází o svého midlanera Duška „Boranija“ Boranijaševiće. Zatím není jasné, kdo srbského matadora nahradí.



Tým mudgolems, ve kterém hraje i nejlepší slovenský hráč Oliver „Skiter“ Lepko, byl založen v první polovině září a hned si díky stříbrné medaili z BTS Pro Series S3 vydobyl uznání od komunity. Po třetím místě z ESL One Germany, kde blátiví golemové přerušili neuvěřitelnou sérii vítězství týmu Secret již nikdo nepochyboval, že mají potenciál ovládnout celý region.

EPIC League však pro mudgolems přinesla šok v podobě posledního místa ve skupině. Pro mudgolems to znamená sestup do nižší divize a možný rozpad týmu.

Z mudgolems odchází midlaner Duško „Boranija“ Boranijašević. Dosud nevíme, z jakého důvodu tým opouští, pravděpodobně v tom bude hrát roli neuspokojivý výsledek v EPIC League.

Náhradou za Boraniju by teoreticky mohl být i český hráč Ondřej „Supream“ Štarha, který ještě donedávna reprezentoval Ninjas in Pyjamas. Stále sice stále hraje se svými spoluhráči, výsledky ale neodpovídají jejich papírovým předpokladům.

Další alternativou může být Rus Zaur „Cooman“ Shakhmurzaev, který působil až do 20. listopadu v CIS organizaci Cyber Legacy a od té doby je volným agentem. Podobně je na tom i švédský midlaner Rasmus „Chessie“ Blomdin, který je na tom od rozpadu 5men stejně.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud