23. prosince 2022 • 08:30

Sledujte League of Legends reality show na youtube. Jak IKISEQ hledal nový tým

Autor: Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

IKISEQ na svém youtube postupně zveřejní tři díly reality Esport Show. Dozvíte se, jak společnost, která se zabývá hledáním talentů, dávala dohromady svůj League of Legends tým.



"Vše začalo veřejnou výzvou, kdy jsme se rozhodli stvořit esportový team, soutěžící ve hře League of Legends. Přihlásilo nám přes 50 zajímavých osobností a my museli postupně vybrat jen 10 z nich, kteří se o své místo v teamu utkali na unikátních tryoutech," komentují unikátní projekt jeho tvůrci z IKISEQ

"Celý proces vzniku teamu jsme pro vás dokumentovali a vy se tak nyní můžete podívat na tento jedinečný esportový content, který vás nechá nahlédnout nejen do oblasti esportu, ale také do osobností samotných hráčů," dodávají. 

První díl si můžete pustit na youtubovém kanálu IKISEQu, další dva budou postupně zveřejněny. 

Sestava IKISEQ

Aktuálně figurují v sestavě LoL týmu IKISEQ čtyři Češi. Ty doplňuje Slovák Dušan Xewix Gúth, který se připojil až v říjnu letošního roku. Zbylí playeři jsou v sestavě od začátku projektu. Patří mezi ně Benedikt "Benda" Chmelík, Vojtěch "Kneza" Kněžíček, Jan "Zaki" Žák a Ondřej "Worthless" Navrátil. 

Prvním úspěchem, který nově poskládaný celek zapsal, byla kvalifikace mezi tuzemskou elitu na Summer Cup. Zopakovat to během Winter Cupu se ale nepodařilo, IKISEQ dvakrát narazil v otevřených kvalifikacích. 

V druhé lize Hitpointu tým letos obsadil třetí místo, když ho přeskočili Sampi ERKO Esports. K podstatně lepším výkonům se Kneza a spol. odhodlali na Hitpoint Winter. Vyšlápli si na GLORE Fly5 Academy a v konečném pořadí skupiny přeskočili Brute.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud