17. června 2022 • 18:05

Česko hledá superstar. IKISEQ představí nový tým League of Legends, show začíná v pondělí

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už 20. června dojde k odhalení pěti vítězů Talent show a členů týmu, kteří prošli tvrdým bojem o slávu a vytvořili IKISEQ LoL Esport team. Ambicí je posunout českou League of Legends scénu dál. Cestu nových šampionů zaznamenaly filmové kamery. Czech News Center (CNC) se stal mediálním partnerem projektu a exkluzivně esportovou „reality show“ odvysílá.



Počátkem roku 2022 se součástí platformy stal nově oznámený Esportový tým IKISEQ, který se pokusí posunout League of Legends scénu o kus vpřed. Doplnil tak další díl skládačky celého projektu a rozšířil pole působnosti značky IKISEQ.

Během dvou měsíců od února do března proběhla kvalifikace hráčů vybraných na základě vstupních parametrů ze všech registrovaných. Nejlepších padesát hráčů, kteří prošli výběrem, se utkalo proti sobě a stylem vyřazování v následujících turnajích vzešlo pět vítězů.

Jak náročná byla cesta k úspěchu, se dozvíme v předpremiéře Talent show. Posledních deset hráčů před velkým finále a jediná šance dostat se do elitní pětky. Všech deset jsme vystavili psychické a herní zkoušce, která znamenala především výstup mimo komfortní zónu. Jak se všichni vyrovnali s tlakem v cestě za vysněným úspěchem a kamerou za zády? Jak se jako hráč probojovat do TOP 5 k profesionální smlouvě?

O projektu

IKISEQ je první investiční platformou svého druhu na světě. Je to nová cesta pro talentované lidi s cílem dosáhnout skvělé kariéry a jedinečná příležitost pro všechny investory a fanoušky být součástí vývoje talentovaného člověka a vytěžit to nejlepší z lidského potenciálu.

Hráč Esport, youtuber, umělec, kreativec, sportovec, student nebo řemeslník dostane šanci stát se talentem k investici. Mezi vyvolenými jsou už nyní dva talenty. První z oblastní módního designu. Návrhářka Jana Řezáčová. Druhý talent z oblasti Esport. Hráč League of Legends Kamil “Nate“ Bouchal.

Nová éra tuzemského esportuFoto IKISEQ

Zapojí se i CNC

Projekt se rozhodlo podpořit i Czech News Center (CNC) a jeho esportová/gamingová sekce v čele s Filipem Štěrbou.

„Projekt Ikiseq nás zaujal, myslíme si, že by mohl pomoci vytvořit most mezi rodiči a aktivitami jejich dětí. Přiblížit jim, že gaming a esport přináší svá pozitiva,“ říká Head of Esports CNC.

„Proto jsme se rozhodli jej podpořit a obsah exkluzivně odvysíláme v našich streamech. Pro děti i jejich rodiče nasát nejen herní prostředí by mohlo být zábavným zpestřením jejich vztahů i slušnou výzvou,“ dodává Štěrba.

Kdo za projektem stojí?

CEO stratég Jan Dědic ve spolupráci s talent manažerem a spoluzakladatelem prodejní sítě TicketLIVE Denisem Maiznerem nebo Martinem Schlixbierem.

Mediálně známé tváře jako spolumajitel organizace Oktagon MMA a moderátor Ondřej Novotný. Podnikatel, investor, milovník Bitcoinu Jiří Michna známý z YouTube jako Čeněk Stýblo nebo marketingový specialista a zakladatel startupů Petr Václavek. O technickou stránku se starají odborník Martin Baroš s jeho týmem.

IKISEQ event je na programu v pondělí 20. červnaFoto IKISEQ

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud