27. června 2022 • 17:25

Jak jste byli spokojení s jarním splitem? Dejte nám feedback, chceme být ještě lepší!

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zpětná vazba je pro nás nezpochybnitelnou a důležitou součástí. Chceme se přímo od vás, fanoušků, dozvědět, jaké služby se vám líbily a na kterých musíme ještě zapracovat. Vedle toho oceníme také vaše tipy a nápady, které by Sazka eLEAGUE v budoucnosti ještě posunuly. 



Zároveň bychom vám chtěli poděkovat za to, že jste jarní split sledovali, fandili svým oblíbeným týmům a společně s námi prožívali velké Dota2 i CS:GO bitvy. Věříme, že se vám, stejně jako našemu týmu, vývoj obou ligových soutěží líbil. 

Vy, fanoušci, jste středobodem Sazka eLEAGUE, často slýcháváme od různých hráčů, že právě kvůli vám a velkým offline akcím jako For Games hrají CSko, potažmo Dotu. 

Těšíme se na váš feedback - formulář najdete na >>> tomto odkazu <<<

Teprve se rozjíždíme

Vedle ligových titulů jsme vám letos zprostředkovali PGL Major v Antverpách, kde jsme se štábem natáčeli a sdíleli s vámi reakce nejlepších CS:GO hráčů světa. Nebo turnaj ve Fifa 22 s kompletní českou špičkou.

Potkat jsme se mohli na Comic-ConuEsport SummitAmper nebo ABC festivalu a na dalších akcích. Teprve se ale rozjíždíme. Největší offline akce nás ještě čeká a bude opět na For Games. A už teď vám můžeme slíbit, že se máte nač těšit. Chystáme novinky a samozřejmě to nejlepší tuzemské CSko a Dotu. 

Ještě předtím nás ale čeká vyvrcholení Summer Cupu v populární hře League of Legends a jedna z velkých novinek - turnaj o nabušený prizepool v PUBGNazmar nepřijde přes prázdniny ani Counter-strike, domácí špička se utká na Sazka eCupu

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud