Hynek Preisler
21. července 2014 • 04:50

Štajner o Jarolímovi: Nedal mi čuchnout, v létě to všechno vystřílel

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl být tahounem mužstva, po pouhém roce ale odchází zadními dveřmi. Jiří Štajner si na jaře v Mladé Boleslavi pod vedením trenéra Karla Jarolíma vůbec nezahrál. „Odehrál jsem první zápas v Liberci, šedesát minut. Když jsme prohrávali 0:2, přišli tam jiní kluci, vyrovnali na 2:2. A od té doby mi vlastně nedal čuchnout,“ komentuje svůj konec v mladoboleslavském klubu zkušený hráč.



Na podzim ještě patřil Jiří Štajner k oporám Mladé Boleslavi. Po nástupu Karla Jarolíma ovšem proseděl skoro celé jaro na lavičce. Bývalý trenér Slavie ho ze svých plánů vynechal. „Žádný důvod jsem tam neviděl. Jarolím to prostě postavil jinak, beze mě,“ říká k tomu Štajner.

„První zápasy mě tam sice občas dával, ale pak už vůbec. Tak jsem si řekl, dobrý, dva měsíce to odtrénuji a uvidím, co bude v létě. Vůbec jsem si s tím nedělal hlavu.“ doplňuje fotbalista, který bude hrát od nové sezony pátou nejvyšší německou souětž.

O Jarolímovi nemá příliš valné představy. „Co jsem se bavil s klukama, tak se tohle dalo čekat. Že v zimě to Jarolím nechá a v létě vystřílí všechno, co se mu nelíbí. A teď si tam dělá svůj mančaft,“ komentuje.

„Hlavně aby to nedopadlo jako ve Slavii... I když Mladá Boleslav má za sebou Škodovku, ale... No uvidíme. Aby však v zimě Jarolím neutekl do Dubaje a oni se pak z toho třeba další tři roky nevzpamatovávali,“ zakončil ostře Štajner.

Velký rozhovor s Jiřím Štajnerem o jeho konci v Mladé Boleslavi, o tom, zda mu Jarolím trpěl cigarety či o jeho dalším angažmá čtěte v pondělním deníku Sport.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud