24. srpna 2014 • 10:13

Famózní Hrubeš: Životní zápas, porazili jsme nejlepší tým u nás

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář slávistických fotbalistů Karel Hrubeš odchytal proti Plzni zřejmě životní zápas. Několika skvělými zákroky a první nulou v ligové kariéře přispěl k výhře 1:0, která Pražany v 5. kole vrátila zpět do čela tabulky.



"Hodně jsem se na ten zápas těšil. Hráli jsme proti týmu, který je podle mě nejlepší u nás v Česku. Jsem rád, že se mi to ještě takhle povedlo," řekl novinářům po zápase Hrubeš.

Jednadvacetiletý brankář chytal svůj šestý ligový duel v kariéře a poprvé udržel čisté konto. "Určitě je to příjemné, navíc když je to ještě proti Plzni. Jsem za to rád a doufám, že ty nuly budou přibývat," uvedl Hrubeš. "Na začátku sezony jsem si dal nějaký cíl, ten bych chtěl splnit. Až ho splním, tak to ohlásím," dodal s úsměvem.

CELÝ SESTŘIH: Slavia Praha - Viktoria Plzeň 1:0
Video se připravuje ...

Hlavně v druhé půli předvedl několik výborných zákroků, zřejmě nejtěžší byl proti hlavičce Daniela Koláře. "Tečoval to po rohu hlavou, to bylo na poslední chvíli," podotkl Hrubeš.

Dvakrát mu také pomohla branková konstrukce a někdy i spoluhráči na čáře. "Štěstí jsem určitě měl. U toho trestňáku do tyče to bylo tečované. Kdyby to šlo do brány, asi bych to neměl," připustil.

Tří bodů proti úřadujícímu vicemistrovi si hodně cenil. Výhru nepovažoval za šťastnou, i když Plzeň přes 70 procent času držela míč, na střely vyhrála 15:5 a trefila tyč a břevno.

"Neříkal bych tomu vítězství štěstí. Myslím, že jsme odvedli výborný výkon a Plzni jsme se hodně přiblížili. Myslím, že to byl vyrovnaný fotbal," doplnil Hrubeš.

Slavia - Plzeň: Nitrianský zachránil domácí od branky
Video se připravuje ...

Slavia - Plzeň: Bakoš trefil z přímého kopu jen tyč domácí branky
Video se připravuje ...

Sešívaná děkovačka, Slavia vyhrála nad Plzní 1:0 a radovala se s fanoušky
Sešívaná děkovačka, Slavia vyhrála nad Plzní 1:0 a radovala se s fanoušky

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud