Jan Podroužek
26. září 2014 • 23:37

Habanec po drtivé prohře: Potřebujeme rychlostní typy, ne hračičky

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z pozice trenéra Slovácka zažil další těžkou ránu. S tímhle ale Svatopluk Habanec těžko mohl něco dělat. Teplice jeho tým převálcovaly, přeběhaly. Prohra 0:4 je zcela pravdivá vývoji utkání. „Prodělali jsme velice těžký zápas, po euforii jsme opět dostali ránu,“ ví Habanec.



Pro tuhle prohru má vysvětlení. „Sami jsme se dostali do nějaké pozice, jdeme nějakým vývojem, ale na rovinu říkám, že jestli máme v budoucnu doplňovat kádr, tak to budou jednoznačně rychlostní surové typy, ne žádné hračičky s balonem. Tohle nám totiž ukazuje moderní trend fotbalu,“ uvědomuje si Habanec.

Jeho hráči skutečně těžce nestíhali Egonu Vůchovi, Francimu Litsingimu, Nivaldovi… A z naděje, že by se Slovácko mohlo objevit alespoň dočasně na prvním místě v tabulce, byl rychle dým.

Teplice - Slovácko: Kompletní sestřih
Video se připravuje ...

„První místo pro nás určitě nebylo téma. A navíc tady byla kvalita soupeře úplně někde jinde. Teplice byly jednoznačně produktivnější, lepší,“ sdělil.

„Souhlasím se Sváťou, už v prvním poločase mohlo být skóre o čtyři pět branek pro nás. Hráli jsme ve velkém pohybu, agresivně, hráči pracovali, nedá se jim nic vytknout,“ potvrdil kritická Habancova slova pochvalnými řečmi o svém mužstvu Zdeněk Ščasný.

Teplice - Slovácko: Gól Egona Vůcha na 1:0
Video se připravuje ...

Teplice - Slovácko: Gól Franciho Litsingiho
Video se připravuje ...

Teplice - Slovácko: Gól Nivalda na 3:0
Video se připravuje ...

Teplice - Slovácko: Gól Aidina Mahmutoviče na 4-0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud