29. října 2014 • 16:40

Ať má Sparta respekt, dali jsme nejvíc gólů, říká před šlágrem Koubek

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová bitva podzimu se blíží. Již v sobotu si to mezi sebou rozdá domácí Viktoria Plzeň s pražskou Spartou. Plzeňští očekávají v Doosan Aréně náročné utkání, ve kterém rozhodnou maličkosti. Plzeň neděsí ani špatná bilance s Letenskými. „Dosud jsme nejvíce branek v lize vstřelili my, takže i Sparta bude mít v sobotu respekt,“ říká před utkání trenér Viktorie Miroslav Koubek.



Podle Koubka tohle utkání ještě nic důležitého nerozhodne a je to jen jedno z dalších utkání v řadě. „Tohle utkání ještě nic nerozhodne. Buď bude mít jeden z týmů malý náskok, nebo to bude dál stejné jako nyní,“ uvedl pro webové stránky trenér Plzně.

Zároveň ale říká, že Spartu porazit už dokázal a není nemožné, aby to nyní nezopakoval. „Spartu jsem s Mladou Boleslaví dvakrát porazil, byl bych rád, kdyby se něco podobného opakovalo i nyní s Plzní. Shledal jsem aspekty, kvůli kterým se Plzni se Spartou v minulých utkáních nedařilo, a hráčům jsem je předal,“ řekl Koubek.

Sparťané se připravují na souboj s Plzní
Video se připravuje ...

Limberský: Rozdáme si to jako rovný s rovným

Obránce David Limberský očekává velice bojovný zápas. „Rozdáme si to jako rovný s rovným. Tady jsme na klubové úrovni. V reprezentaci táhneme s klukama za jeden provaz, ale v lize si nic nedarujeme. To co jsme zažili v národním týmu, jde teď stranou,“ předpokládá obránce Viktorie.

Limberský také neočekává, že by Sparta mohla Plzeň něčím překvapit. „Sparta nic měnit nebude, bude hrát stejným stylem, který my dobře známe, a je na nás, abychom to zvládli,“ uvedl reprezentační obránce pro klubový web Plzně.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud