26. července 2015 • 05:00

Napětí v Baníku pracuje! Hádka po šanci i velká potyčka po faulu

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nervózní nálada v Baníku? Patrná byla u týmu, který je bookmakery považovaný za jednoho z hlavních kandidátů na sestup, také při porážce v Brně 1:2. V první půli se pohádali dva ostravští spoluhráči přímo na hřišti, na konci zápasu zase zákroky vyloučeného Marka Širocha vyvolaly strkanici na hřišti mezi oběma týmy.



Před sezonou odešla klubová ikona Milan Baroš , domácí zápasy budou hrát místo Bazalů ve Vítkovicích a navíc špatné výsledky v přípravě. Nelze se moc divit, že se napětí kolem Baníku se přenáší také na hřiště.

Jako důkaz může posloužit situace z 23. minuty utkání s Brnem. Rychlý brejk ještě za bezbrankového stavu mohl zakončit vedoucím gólem Dyjan Carlos de Azevedo . Tomu uhýbal těsně před domácí brankou Karol Mondek. Když brazilský záložník poslal míč mimo, jeho slovenský spoluhráč mu bez okolků vyčinil. De Azevedo se jen díval před sebe a pak Mondeka od sebe odstrčil.

Brno - Ostrava: Tutovka De Azeveda a hádka s Mondekem
Video se připravuje ...

Baník pak šel po chytré trefě Davora Kukece přímo z rohu do vedení, ale Zbrojovka dokázala skóre otočit. Zmar podtrhlo vyloučení střídajícího Marka Šichora. Ten v 90. minutě poslal na zem v rychlém sledu dva brněnské hráče a spustil tím velkou strkanici. Rozhodčí měli co dělat, aby od sebe hlouček oddělili a zápas se v klidu dohrál.

Šichor se pak divil, že odnesl celý incident červenou kartou. „Žádný záměr v tom určitě nebyl. Prostě jsem udělal skluz a byl jsem tam asi později… Trefil jsem toho hráče, ale nevím, podle mě to na červenou nebylo.“

Pro Baník skončil důležitý vstup do sezony bez bodu. To není pro ostravský klub vůbec dobrá zpráva před dalším kolem, ve kterém míří na Spartu.

Brno - Ostrava: Hromadná potyčka po faulu Marka Šichora
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Brno - Ostrava 2:1
Video se připravuje ...

Brno - Ostrava: Gól Davora Kukece přímo z rohu
Video se připravuje ...

Fotbalisté Zbrojovky Brno uctili transparentem památku nedávno zesnulého Josefa Masopusta.
Fotbalisté Zbrojovky Brno uctili transparentem památku nedávno zesnulého Josefa Masopusta.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud