13. září 2018 • 14:54

Lístky na Baník se Spartou? Rychle pryč! Kdo zaspal, byl skoro bez šance

Autor: mik
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V hotovou smršť se včera v Ostravě proměnil prodej vstupenek na pondělní utkání se Spartou. Lístky zmizely během několika hodin a krátce po poledni zahlásil Baník kategoricky: vyprodáno! Euforie v regionu nabírá značných rozměrů. A odkazuje na mistrovskou sezonu 2003/04, během níž byl tehdejší stadion Bazaly vyprodán několikrát.



V hotovou smršť se včera v Ostravě proměnil prodej vstupenek na pondělní utkání se Spartou. Lístky zmizely během několika hodin a krátce po poledni zahlásil Baník kategoricky: vyprodáno! Euforie v regionu nabírá značných rozměrů. A odkazuje na mistrovskou sezonu 2003/04, během níž byl tehdejší stadion Bazaly vyprodán několikrát.

Prodej vstupenek na utkání se Spartou bude zahájen ve středu ráno, oznámil Baník s předstihem a upřesnil i prodejní místa. Jenže ouha. Když kupříkladu městská informační centra v Ostravě ve středu ráno otevírala své provozovny, nebylo už co prodávat. Na internetu byly totiž lístky k mání už od půlnoci a zmizely během necelých dvou hodin!

Slezané mohli místo klasického „vyprodáno“ směle oznámit „rozprášeno!“ Fanoušci Baníku, kteří zaváhali a rozhodli se řešit nákup vstupenky na utkání se Spartou sice hned v první prodejní den, ale až po ranním probuzení, zůstali při rozbřesku v šoku. Vstupenky z internetových prodejů byly pryč.

„Nevěřil jsem, že se něco takového může stát. Ale abych přece jen nezaváhal, dal jsem si budík na půl pátou, abych před cestou do práce lístek na internetu koupil a měl klid. Smůla. Už bylo vše pryč. Nejdřív jsem myslel, že je to nějaká porucha serveru, ale brzy jsem pochopil, že jsem osudově zaváhal,“ líčil své včerejší ranní překvapení Petr Souček, jeden z ostravských fans.

Fanouškům zbývala poslední šance. Vydat se na vítkovický stadion, kde Baník doprodával lístky, které nebyly určeny pro internetový prodej. Jenže i ty rychle mizely. Dopoledne klub oznámil, že zbývá poslední tisícovka. O chvíli později už to bylo jen pět set. A ve 12.20 zmizela úplně poslední vstupenka a klub vyvěsil imaginární ceduli s nápisem „Vyprodáno“.

A to znamená, že pondělní duel v Ostravě bude provázet návštěva, která se přiblíží hranici patnácti tisíc diváků. Zda bude tato hranice pokořena, záleží už jen na tom, kolik se do Ostravy vydá fanoušků Sparty.

„Že bude utkání vyprodáno, s tím jsme počítali,“ řekl Martin Rak, marketingový a obchodní ředitel Baníku Ostrava. „Už v úterý, kdy jsme pořádali autogramiádu, na kterou přišlo více než dva tisíce lidí, jsme cítili, že je jen otázkou času, kdy vstupenky na Spartu zmizí. Ale to, co se ve středu strhlo, překvapilo i nás,“ uvedl Rak, jehož mohlo těšit, že fanoušky neodradila ani zvýšená cena.

Utkání se Spartou totiž Baník zařadil mezi takzvané speciály, pro něž platí o sto korun vyšší vstupné než na ligové utkání běžné kategorie. „Nemá cenu spekulovat o tom, kolik lístků by se prodalo, kdyby byla kapacita stadionu neomezená. Nás zájem fanoušků nesmírně těší. Přejme si, aby v pondělí odcházeli spokojeni,“ dodal ostravský obchodní ředitel.

LIGA NARUBY: Nita dodržel slovo, Zemanův let a vzkaz do Edenu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud