23. srpna 2019 • 14:54

Klokanům experti před vyhecovaným derby takřka nevěří

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia se valí nejvyšší soutěží jako válec. Nedostává góly a klopýtla zatím jen jednou. Vyhecované vršovické derby se s Bohemians na tom nic nezmění. „Bookmakeři i fanoušci, kteří na derby sázejí, vid zápas jako jednoznačný,“ říká Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.




Kurz 14:1 na výhru Klokanů je podle ní dostatečně výmluvný. V české nejvyšší soutěži se s podobným zrovna moc nesetkáte. „Vypadá to, že Bohemians mohou vyhrát spíš jen zázrakem, na jejich vítězství si vsadilo jen jedno procento lidí,“ prozrazuje Světlíková.

Nejspíš je mohl přesvědčit fakt, že by fotbalisté Slavie mohli mít v hlavách odvetu závěrečného předkola Ligy mistrů proti rumunské Kluži. „Osmadevadesát procent tipérů ale stejně sází na výhru favorita v kurzu 1,24:1,“ potvrzuje mluvčí Chance, že tři body by si měli připsat čeští úřadující mistři.

Jejich vršovický rival ale podle mnohých tipérů bude vzdorovat a mohl by i vstřelit branku. Třeba i proto, že se dá čekat to, že trenér Jindřich Trpišovský zamíchá před Kluží sestavou. „Další nejsázenější příležitostí je, že Bohemians v utkání vstřelí aspoň jednu branku. Ta se sází v kurzu 1,94:1,“ dodává Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud