3. srpna 2020 • 17:05

iSport podcast: Jak to je s prodejem Budějovic? Co přestupy v Bohemians?

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatímco špičkové kluby freneticky nakupují a prodávají, zbytek týmů ve FORTUNA:LIZE zůstává na začátku přípravy trochu v jejich stínu. Neznamená to, že se ale třeba v Ďolíčku nedějí zajímavé věci. Jak dokáží Bohemians navázat na jednu ze svých nejúspěšnějších sezon a jak se v létě zachovají na přestupovém trhu? Udrží jednu ze svých nejvýraznějších postav, šikovné křídlo Jana Vodháněla? A jak to vypadá s budoucností stadionu zelenobílých, je rekonstrukce Ďolíčku při koronavirové pandemii v ohrožení, anebo probíhá vše podle plánu?



Z Prahy se ale přesuneme v novém díle iSport podcastu dále na jih Čech: jak se vyvíjí situace s dlouho avizovanými novými majiteli českobudějovického klubu? A proč se nerealizovala původní nabídka, kterou předkládal Tomáš Sivok společně s majitelem Koh-i-nooru Vlastislavem Břízou? Podíváme se i do Příbrami a na její plány na novou sezonu: bude chtít trenér Pavel Horváth předvádět s týmem dál velmi pragmatický, ale poměrně funkční fotbal, anebo přidá i na kráse?

To vše a celou řadu dalších témat rozebírá nový díl iSport podcastu s redaktorem Martinem Mlsem. Moderuje Martin Vait. Všechny díly iSport podcastu najdete na iSport.cz/podcasty a ve všech podcastových aplikacích včetně Apple Podcasts nebo Spotify, jako i na YouTube kanále deníku Sport.  

0:00 Přijdou posily do Bohemians? Je zájem o Vodháněla a co Pulkrab?

10:06 Jak se vyvíjí situace se stadionem? Utichly spory fanoušků s vedením?

23:25 Jak to bude s budějovickými majiteli? Proč se nezrealizovala Sivokova nabídka?

33:11 Bude kouč Horváth chtít hrát s Příbramí ofenzivněji?

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud