16. listopadu 2022 • 14:15

Trenér podzimu: zaujala vršovická zábava, pochvalu zaslouží i B(J)ílek

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    ANKETA SPORTU: V posledních zápasech jeho tým se smutnou pravidelností hodně inkasuje, sám se ale neschovává a ví, že soupeři svlékli slabinu jeho týmu donaha. I proto je podle fotbalových redaktorů Sportu nejlepším trenérem ligového podzimu Jaroslav Veselý z Bohemians. Zmínit ale zaslouží i další kouči.

  • Ondřej Škvor

    Jaroslav Veselý (Bohemians)

    Bohemians už nejsou týmem, kterého se ostatní bojí, protože zápasy s ním bolí. To platí stále, ale obavy vyvolává i hra jako taková. A když si připomeneme, že fotbal má být především zábava pro diváky, tak už i v tomhle bodu „klokani“ obstojí. Změna jde podle mého za trenérem.

    SESTŘIH: Bohemians - Zlín 3:2. Snový obrat ve druhé půli, rozhodl Květ
    Video se připravuje ...

  • Jan Podroužek

    B(J)ílek (Viktoria, Sigma)

    Pokus o vtip, ale oba pánové za své podzimní snažení zaslouží pochvalu, tedy jmenovitě Michal Bílek, trenér první Viktorie Plzeň, a Václav Jílek ze Sigmy Olomouc. Poměrem cena výkon se řadí k nejlepším trenérům podzimu, mezi něž by patřil taky důvtipný Jaroslav Veselý z Bohemians.

    SESTŘIH: Brno - Olomouc 2:3. Zbrojovka třikrát prohrávala, rozhodl Navrátil
    Video se připravuje ...

  • Radek Špryňar

    Jaroslav Veselý (Bohemians)

    V lize se objevil trenér, který o fotbale spoustu ví, myšlenky dovede přenést na tým a je přínosné, a zároveň zábavné, s ním po zápasech debatovat. Co je nejvíc? Totálně změnil DNA podceňovaného mužstva. Bohemka je aktivnější, v ofenzivě nápaditější a agresivnější. Kombinace těchto faktorů nesla výsledky.

    Trenér Bohemians Jaroslav Veselý Trenér Bohemians Jaroslav VeselýFoto Pavel Mazáč/sport

  • Jiří Fejgl

    Jaroslav Veselý (Bohemians)

    Už když vedl ve druhé lize Chrudim, jeho mančaft měl tvář. Platí to i v Ďolíčku. Na jaře Bohemku pomohl zachránit, na podzim se s ní vyšvihl ke špici soutěže, ztrácí jen dva body na čtvrtý flek. Navíc oživil hráče, jako je Petr Hronek či Roman Květ.

    Bohemians - Zlín: Sklapla Csaplárova past! Květ otočil na 3:2
    Video se připravuje ...

  • Michal Koštuřík

    Miroslav Koubek (Hradec Králové)

    Hra Hradce bolí, rozhovory s jeho trenérem baví. Koubek je trošku bručoun a zároveň fachman, jehož český fotbal pořádně objevil až na sklonku jeho košaté kariéry. Přišel o Vlkanovu, Krále a Mejdra, ale i bez klíčových opor dovedl tým bez domova na páté místo. Senzace.

    Trenér Hradce Miroslav Koubek Trenér Hradce Miroslav KoubekFoto Pavel Mazáč (Sport)

  • Jakub Dvořák

    Michal Bílek (Plzeň)

    Mám k němu spoustu výhrad - například za podobu herního projevu a za to, jakým způsobem přistoupila Plzeň ke šlágru se Spartou, ale zkušený kouč znovu vede ligu… Přitom s Viktorií projel těžkými předkoly, čelil elitním klubům v LM a na podzim odehrál o 10 zápasů víc než třeba sparťané.

    SESTŘIH: Plzeň - Brno 4:0. Chorý dal dva góly a Viktoria zvýšila náskok v čele
    Video se připravuje ...

  • Michal Kvasnica

    Jaroslav Veselý (Bohemians)

    Přestože je 29 inkasovaných branek nehezká bilance, volím šéfa klokaní lavičky. Bohemians mě totiž celý podzim bavili – a o tom fotbal přece je. Kouč Veselý určil jasné herní principy, z nichž vylezly výrazné individuality, které čeká přestup za lepším. A ještě k tomu zajímavě povídá.

    Josef Jindřišek s trenérem Bohemians Jaroslavem VeselýmFoto Michal Beránek / Sport

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud